Іван Мунтян: Конкуренція є запорукою успіху

Іван Мунтян: Конкуренція є запорукою успіху

22.02.2018, 20:02

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, сьогодні, 22 лютого, звертаючись до організаторів, учасників, лауреатів та переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» на урочистому закритті конкурсу у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини».

«Вірю, що поважне журі, яке має у своєму складі кращих фахівців у галузі освіти, відповідально та зважено вирішило нелегке завдання обрати найдостойніших вчителів краю. Бажаю їм перемоги у фінальному етапі конкурсу в Києві, буду щиро вболівати за них разом з колегами – депутатами. Також хотів би зазначити, що напевно у цьому випадку питання перемоги не має першочергової ваги, адже цьогорічний конкурс дав новий потужний імпульс для розвитку системи освіти Буковинського краю. Недаремно ж кажуть, що конкуренція – це запорука успіху. Тому гадаю, що в підсумку перемогли усі ми, а буковинська громада вкотре отримала нових яскравих лідерів освітянського загалу», – відзначив Іван Мунтян у своєму вітальному слові.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини вручив переможцям ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» дипломи Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, грошові премії та сертифікати на щомісячні стипендії, які вчителі-переможці отримуватимуть у цьому році до основної заробітної плати.

 

 

1