Іван Мунтян ярмаркував з Фищуком і Каспруком: куштували смаколики, які пече підприємство сина голови облради та купували капелюшки для дружин

Іван Мунтян ярмаркував з Фищуком і Каспруком: куштували смаколики, які пече підприємство сина голови облради та купували капелюшки для дружин

08.07.2017, 17:03

 08 липня у Чернівцях стартувало ювілейне свято – «Петрівський ярмарок –2017». Розпочалися урочистості із виносупрапорів України, міста Чернівці та штандарту Петрівського ярмаркуз міської Ратуші. Продовжилось дійство ходою чернівчан, учасників святкових заходів та почесних гостей містадо Центрального парку культури та відпочинкуім. Т.Г.Шевченка.

 Відтак, почесних гостей свята, серед яких – голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, голова обласної ради Іван Мунтян, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, Генеральний Консул Румунії у Чернівцях Елеонора Молдован, народні депутати,делегації з багатьох областей України, а також з Румунії та Молдови біля головного входу до парку зустріло театралізоване дійство за участі кращих танцювальних колективів. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

 Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистому відкритті "Петрівського ярмарку", а також відвідав кілька локацій святкового дійства.  Деякими подробицями про ярмаркування голова представницько влади краю поділився на своїй сторінці у ФБ

- Від імені представницької влади Буковини привітав організаторів, учасників та гостей цьогорічного 20-го Петрівського ярмарку. Відзначив, що з роками цей ярмарок заслужено отримав статус головної торгової події року. На неї чекають, до неї готуються, від неї отримують задоволення десятки тисяч буковинців та гостей нашого краю. Наголосив, що ця приємна у житті громади подія гуртує усіх нас навколо здобутків та успіхів підприємців Буковинського краю та його та його столиці – Чернівців. Побажав усім святкового настрою, незабутніх вражень та вдалих покупок.

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

- Відтак разом із головою ОДА Олександром Фищуком та Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком ознайомились з асортиментом хлібобулочних виробів та кондитерських смаколиків, які виготовляє підприємство мого старшого сина Артура. Радий, що син знайшов себе у житті, адже це добра справа – пекти хліб для людей. Також глянули, який крам привезли до столиці Буковини підприємці з інших регіонів України та чим вирішили цьогоріч здивувати буковинські ґазди. 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Уже традиційно завітали до намету «Волонтерів за Батьківщину», які під проводом Лідії Гаїни допомагали учасникам Євромайдану, а відтак, з перших днів російської військової агресії – нашим оборонцям на Сході України. 27 разів побували у зоні проведення АТО, відправили нашим захисникам не один десяток тонн продуктів харчування, смачних домашніх страв та речей першої необхідності, постійно допомагають хлопцям, які повернулися з війни і нині проходять реабілітацію. Дай Боже їм здоров’я та многая літа! Також не оминули намет волонтерів ВО «Буковина – українському війську», де придбали у Галини Абрам’юк капелюшки для дружин.

Свято триватиме два дні. За цей час чернівчан та гостей міста чекатимуть концертна програма театру народних традицій «Чернівчанка» та аматорських колективів міста Чернівців, виступ фольклорних колективів з  Харківщини, мистецька світлиця «Місце зустрічі» за участі чернівецьких поетів, письменників та виконавців авторської пісні, фото-зона «Петрівські покоси», показ колекції одягу авторського дизайнута багато інших цікавих сюрпризів.

Частково використано матеріали прес-служби Чернівецької ОДА.

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1