Іван Мунтян, який сам виріс серед 12-ти братів і сестер, привітав  чернівецькі родини в День сім’ї і вручив подарунки від «Батьківщини»

Іван Мунтян, який сам виріс серед 12-ти братів і сестер, привітав чернівецькі родини в День сім’ї і вручив подарунки від «Батьківщини»

17.05.2015, 20:51

У Міжнародний День сімї сімом чернівецьким родинам, які взяли участь у міському святі з цієї нагоди, солодкі подарунки вручив депутат облради, голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. Про це повідомляє прес-служба місцевого партосередку.

Родини у повному складі, разом з дітлахами змагалися у спортивних конкурсах, ділилися «рецептами» сімейного щастя, презентували навики туризму та відпочинку, пропагували здоровий спосіб життя, живе спілкування без комп'ютерів і соцмереж. На завершення свята були подарунки і призи. Солодощі для дітей з щасливих спортивних родин приніс Іван Мунтян.

-        Родина – це дуже важлива частина життя, - сказав на святі Іван Мунтян. – Я сам виріс серед 12-ти братів і сестер. А зараз коли ми, хоч і рідко, але збираємося цілою родиною з дітьми і, в кого вже є, онуками – нас буває до трьох сотень!

Він наголосив, що у всі часи родина є надійним тилом і міцною підтримкою людини, а у час воєнних випробувань – узагалі незамінною. Тож побажав сім’ям любові, здоров’я, взаємної поваги і захоплення одне одним. А головне – миру. 

 Прес-служба обласної організації партії ВО "Батьківщина"
1