Іван Мунтян і  Олександр Пуршага  привітали співгородян з Днем міста Чернівці

Іван Мунтян і Олександр Пуршага привітали співгородян з Днем міста Чернівці

03.10.2015, 16:21

Шановні чернівчани!

У дні, коли столиця Буковини відзначає 607-му річницю від дня першої письмової згадки про себе, дозвольте привітати Вас з Днем міста.

Чернівці – це унікальний витвір мистецтва: неповторне поєднання розкішної архітектури, неймовірних краєвидів, інтелектуальної поезії, музики, що бере за душу, і колоритного спілкування.

Бути чернівчанином – це велике благословення і велика відповідальність. Бо Чернівці вимагають мудрості, толерантності співіснування, взаємної поваги серед багатства мов, конфесій і національностей, а також твердості загальнолюдських цінностей і безмежної любові.

Я пишаюся, що моє життя пов’язане з Чернівцями і чернівчанами. Я багато навчився у цього міста і його мешканців.

Бажаю Вам, чернівчани, міцного здоров’я, затишку в родинах, тепла в оселях, асфальту на дорогах, пунктуального і безпечного громадського транспорту, приязних чиновників і взаємної любові з нашим чудовим містом.

Рясних Божих благословінь нашому місту. Віват, Чернівці!

З повагою

голова обласної організації партії ВО «Батьківщина»   Іван Мунтян   

 

Шановні співгородяни!

Щиро вітаю Вас з Днем нашого міста!

За понад 600 років свого існування воно багато пережило: кілька руйнувань, переходів у підпорядкування різних влад, розквіти і занепади… Ми отримали прекрасний спадок: вершини зодчества різних періодів і мистецьких напрямків, і винятковий досвід співжиття розмаю етносів і релігій.

Місто – доросле, зріле, мудре, але таке тендітне і вразливе! Воно потребує нашого захисту і підтримки.

Бережімо наше місто – його неповторні будівлі і вулиці, чудові парки, його «візитівку» - бруківку під ногами і високохудожню ліпнину на фасадах. Цінуймо його всі разом – і кожен поокремо. Любімо його всім серцем. І працюймо на його розквіт.

Разом, спільно, згуртовано, всією громадою ми подужаємо зробити Чернівці культурним, архітектурним і мистецьким центром Європи.

Борімося – й поборемо все, що буде цьому на заваді.

Нехай місто і його городян завжди береже Господь!

З повагою

голова Чернівецької міської організації партії ВО «Батьківщина»  Олександр Пуршага (на фото)

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

04 жовтня 2015 07:36