Іван Мунтян: Гордий з того, що буковинці – у перших лавах захисників конституційного ладу в Україні

Іван Мунтян: Гордий з того, що буковинці – у перших лавах захисників конституційного ладу в Україні

24.06.2016, 19:25

Сьогодні, 24 червня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистостях, що відбулися в обласному центрі до 20-ї річниці Конституції України. Разом із народними депутатами України Оксаною Продан та Василем Амельченком, керівниками області та міста посадовець поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку на Центральній площі Чернівців, відтак взяв участь в урочистих зборах з нагоди знаменної дати.

«Двадцятилітній ювілей Основного Закону ми зустрічаємо у досить непростий час. Вороги української державності зазіхнули на святая святих конституційного ладу – територіальну цілісність та державний лад нашої країни. На захист цих основ одразу стали найкращі сини та доньки України. Я гордий з того, що буковинці були і є у перших лавах захисників конституційного ладу нашої держави у зоні проведення антитерористичної операції», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до поважного товариства.

З нагоди 20-ї річниці Конституції України очільник представницької влади регіону нагородив учасників Революції Гідності та кращих керівників обласних комунальних установ Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

1