Іван Мунтян: Життєвий та бойовий шлях Віктора Редькина слугуватиме прикладом для наступних поколінь захисників України

Іван Мунтян: Життєвий та бойовий шлях Віктора Редькина слугуватиме прикладом для наступних поколінь захисників України

15.12.2016, 21:22

Участь в урочистому відкритті меморіальної дошки лейтенанту Національної Гвардії України Віктору Редькину, який загинув захищаючи незалежність і територіальну цілісність України під час проведення антитерористичної операції, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 15 грудня. Пам'ятний знак встановлено на фасаді будинку у провулку Ентузіастів, 12 обласного центру, де мешкав Герой.

- Сьогодні на запрошення його дружини Оксани Зубжицької-Редькиної взяв участь в урочистому відкритті меморіальної дошки, розміщеної на фасаді будинку, у якому мешкав Герой. Подякував рідним Віктора за мирне небо над головою, за можливість спокійно жити та працювати для усіх нас. Відзначив, що його життєвий та бойовий шлях слугуватиме прикладом для наступних поколінь захисників України, - написав Іван Мунтян у ФБ. 

«Наші Герої завжди будуть з нами. Вони вічно живуть у пам’яті рідних та близьких, а також усіх тих, заради кого віддали найдорожче – своє життя… Лейтенант Національної Гвардії України Віктор Редькин був зразковим офіцером, люблячим сином, чоловіком та батьком. Уродженець Луганщини, Віктор став на захист незалежності і територіальної цілісності України у вересні 2014 року, а вже у листопаді загинув під обстрілом ворожих «Градів». Дякую рідним та близьким Віктора Редькина за мирне небо над головою, за можливість спокійно жити та працювати для усіх нас. Впевнений, що його життєвий та бойовий шлях слугуватиме прикладом для наступних поколінь захисників України», – відзначив керівник представницької влади краю, звертаючись до присутніх.

 Джерело: Прес-служба обласної ради

1


КОМЕНТАРІ (1)

Каспрук теж прийшов вибачитись перед родичами загиблого за ліві браковані бронежилети, які він за 3 роки так і не замінив! :( 

avatar

Людмила Дудченко

16 грудня 2016 16:54