Іван Мунтян: Для бізнесу не існує кордонів

Іван Мунтян: Для бізнесу не існує кордонів

01.11.2016, 19:38

Тристоронній українсько-румунсько-молдовський бізнес-форум, що має за мету пожвавити міжрегіональне і транскордонне співробітництво між представниками бізнес-спільноти трьох держав, розпочав свою роботу у Чернівцях сьогодні, 1 листопада. Захід відбувається з ініціативи торгово-промислових палат України, Румунії та Молдови за підтримки Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації.

«Незважаючи на непросту ситуацію, в якій нині перебуває наша країна, питання взаємовигідного співробітництва з сусідніми державами залишаються для нас визначальними. Про це, зокрема, йшлося на спільному засіданні Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад, яке відбулося у сусідній Сучаві 21 жовтня. Переконаний, що домовленості, досягнуті між нашими сторонами, знайдуть своє відображення в тому числі й у роботі нинішнього форуму. Адже для бізнесу не існує кордонів. Тож дозвольте побажати усім вам, шановні друзі, плідної роботи на благо наших країн та регіонів», – наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, вітаючи організаторів, учасників та поважних гостей міжнародної зустрічі.

Відтак учасники форуму обговорили можливі шляхи співпраці в рамках єврорегіонів «Дністер», «Верхній прут» та «Нижній Дунай», а також заслухали інформацію про практичні аспекти діяльності індустріальних парків та їх роль у соціально-економічному розвитку регіонів.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1