Іван Мунтян: 'Чи не вперше за 23 роки по-справжньому усвідомлюємо, що є насправді для всіх і для кожного з нас Незалежність'

Іван Мунтян: "Чи не вперше за 23 роки по-справжньому усвідомлюємо, що є насправді для всіх і для кожного з нас Незалежність"

24.08.2014, 15:43

Дорогі краяни, колеги, однодумці, друзі!

 У важкі часи зустрічаємо 23-тю річницю Незалежності України. І чи не вперше за 23 роки по-справжньому усвідомлюємо, що є насправді для всіх і для кожного з нас Незалежність. 

Це не пафосні слова. Це наше з вами майбутнє. Це життя наших дітей завтра. Це бої не на життя, а на смерть сьогодні.

Сьогодні твориться історія. І вона не «твориться на наших очах», вона твориться нашими руками. Нами, нашими синами і дочками – спочатку в кривавому протистоянні злочинному режиму на Майдані, а тепер і на війні з агресором. Наша історія надто часто переривається скорботними хвилинами мовчання. Але і через це також наша історія – переможна і гідна.

Упевнений, що відтепер День Незалежності стане не формальністю, не ще одним державним вихідним, а – сімейним, особистим святом кожного громадянина України. І кожен з нас за свою країну і за те, щоб вона була вільною як від зовнішніх зазіхань, так і від внутрішніх пожирателів – корупції, хабарництва, свавілля влади тощо.

Вітаю вас, друзі, з цим святом, і бажаю здоровя та наснаги у боротьбі за відстоювання Незалежності. Буде нелегко, але перемога буде наша.

Слава Україні! Героям слава!

 З повагою

голова Чернівецької обласної організації

партії ВО «Батьківщина»                                                                                    Іван Мунтян

1


КОМЕНТАРІ (1)

І ти мунтян теж чому не на фронті!? Віддали владу не Українцям !

avatar

Революціонер

24 серпня 2014 12:50