Іван Мунтян: Авторитет та значні заслуги ветеранів органів внутрішніх справ області залишаються незмінними

Іван Мунтян: Авторитет та значні заслуги ветеранів органів внутрішніх справ області залишаються незмінними

21.12.2018, 09:07

На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 20 грудня, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

«Органи внутрішніх справ Чернівецької області здавна славилися своїми кадрами. Що й казати: наша область і досі вважається вкрай непривабливою для злочинців, оскільки справедливе покарання знаходить порушників закону у найкоротші строки. Більше того, вихідці з лав органів внутрішніх справ Буковини очолювали обласні управління міліції інших регіонів країни, призначалися міністрами та заступниками міністрів внутрішніх справ, обиралися депутатами Верховної Ради України. З часом у діяльності та структурі органів внутрішніх справ багато чого змінилося, міліцію було реформовано у поліцію. Втім одне залишилося незмінним: незаперечний авторитет та значні заслуги ветеранів служби», – відзначив посадовець у своєму вітальному слові.

Відтак, Іван Мунтян подякував ветеранам органів внутрішніх справ області за багаторічну сумлінну службу та значний особистий внесок у розвиток правоохоронної системи нашого краю. Ветеранів служби Івана Довгана та Михайла Лупу керівник представницької влади регіону нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а їхніх побратимів – Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

1