Іван Мунтян: 'Абослютна брехня та наклеп про десятки й сотні тисяч доларів за участь у Сніданку'

Іван Мунтян: "Абослютна брехня та наклеп про десятки й сотні тисяч доларів за участь у Сніданку"

13.02.2018, 11:18

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян повідомив деякі подробиці про участь українських представників у Молитовному сніданку у США.

- Ще кілька слів про Молитовний сніданок у США. Українська делегація цьогоріч складала близько 40 осіб, з яких 12 народних депутатів від різних фракцій. На жаль, багато ЗМІ в Україні, не турбуючись про правдивість, подали інформацію про мало не 50 парламентарів, і що саме це начебто завадило ефективній роботі ВР :( Також у складі делегації було кілька представників виконавчої влади, та представницької влади (зокрема, і я), Міністр освіти та науки України та дитячий Омбудсмен Микола Кулеба. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян молився і снідав з Дональдом Трампом

- Духовна програма цих 4-х днів була неймовірно глибокою, особливо цінним було особисте свідоцтво про віру з вуст перших осіб планети!

- Робоча складова візиту була настільки насиченою, що спати доводилося лише по 4-5 годин. За моїми підрахунками, члени української делегації провели понад 40 зустрічей: з конгресменами, сенаторами, з міністром енергетики США, з міністром освіти США, в Пентагоні, в USAID, в Міжнародному валютному фонді, з ключовими аналітичними центрами американської політики, з бізнес-асоціацією США-Україна, з Amazon, двосторонні перемовини з делегаціями різних країн світу, включаючи зустрічі з Президентом Гватемали, кількома королівськими родинами Європи. Особливо цінною була зустріч з Асоціацією християнських університетів та коледжів США та зустріч в Держдепі з новопризначеним Спеціальним послом США з питань релігійної свободи у світі.

- Результатом усіх контактів стали домовленості про співпрацю та найближчі візити в Україну багатьох ключових осіб США, домовленості про інвестиції та допомогу Україні в боротьбі з агресором!!!

- І на всіх цих зустрічах йшлося про особисті й глибокі стосунки з Богом та Його допомогу в практичній управлінській діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Чернівецької обласної ради взяла участь у Національному молитовному сніданку за участі президента США

- З огляду на це викликає здивування та смуток та істерія, яку влаштували деякі ЗМІ та політики відносно Молитовного сніданку в США. Абослютна брехня та наклеп про десятки й сотні тисяч доларів за участь у Сніданку. Але вже зрозумілі причини та мотиви організаторів цієї дискредитації. І це зараз переконує нас, що ми на правильному шляху Реформації країни.

- Як сказала людина, що займає дуже впливову посаду в Україні – «лише тут мені стали зрозумілі причини справжньої могутності Америки - це віра в Ісуса та щоденне впровадження цієї віри у своїй роботі...» Тому прошу всіх поширити правдиву інформацію про Молитовний сніданок та натхненно служити Богові у справі Реформації України! Змінюй себе-реформуй Україну…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На молитовному сніданку у США Юлію Тимошенко вітали стоячи і аплодисментами

- Нам є над чим працювати. Це очевидно для всіх, але нам це треба усвідомити. І на цьому наголосила, виступаючи на Українському молитовному сніданку лідер партії і парламентської фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Щоби настав мир – потрібне прощення, вказала вона. А щоб його дати – потрібен дуже високий рівень духовності, усвідомлення відповідальності перед нацією і віри в Бога. І саме це – прощення - означає відкрити для своєї країни шлях для становлення і процвітання. «Я хочу щиро побажати нашому народові, щоб ми піднялися до того рівня духовності», - сказала Юлія Володимирівна. Вона розповіла, що її вразили стосунки віруючих у Бога демократів і республіканців Сполучених Штатів - запеклих конкурентів, які борються одне з одним на виборах. Але це чемна і благородна конкуренція. Вони демонструють своїй нації, своєму народові, що в основі всього лежать людські стосунки і любов – а потім уже конкуренція і боротьба. Коли зрозуміємо це – тоді відкриємо шлях до успіху! - розповів Іван Мунтян

Світлина від Івана Мунтяна.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Каменка

13 лютого 2018 12:04