Іван Луговий не причетний до інформації про роботу спеціальної комісії, яка розслідує загибель двох працівників на цегельному заводі

Іван Луговий не причетний до інформації про роботу спеціальної комісії, яка розслідує загибель двох працівників на цегельному заводі

19.05.2016, 16:17

Колишній начальник Держпраці у Чернівецькій області Іван Луговий  заперечив свою причетність до розповсюдження інформації про роботу спеціальної комісії, яка розслідує загибель двох працівників на цегельному заводі.  

Нагадаємо, вчора на адресу редакції сайту BukNews надійшла суспільно важлива інформація, в якій було висловлено зауваження до роботи спеціальної комісії, яка розслідує загибель двох працівників на цегельному заводі.  Інформацію було надіслано на редакційну адресу з електронної адреси "Іван Луговий" 

Зважаючи на значну суспільну важливість цієї інформації редакція ухвалила рішення про її негайне оприлюднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадський анонім вважає, що спеціальна комісія, яка розслідує загибель двох працівників на цегельному заводі, працює незадовільно (оновлено)

Нагадаємо, йдеться про трагічну загибель на підприємстві одразу двох людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура оприлюднила подробиці загибелі працівників цегельного заводу: двоє людей отримали тілесні ушкодження несумісні з життям під час ремонту обладнання

Навіть якщо невідомий анонім скористався ім'ям колишнього начальника Держпраці у Чернівецькій області, створив під нього електронну адресу, це не знімає порушених у повідомленні питань. Розслідування всіх обставин трагедії має відбуватися у рамках визначених законом, бути максимально прозорим і неупередженим. А встановлені результати бути достовірними і не викликати сумнівів. 

Журналісти BukNews триматимуть на контролі  хід роботи спеціальної комісії, яка розслідує загибель двох працівників на цегельному заводі.  

1