Іван Багнар з Глибоччини – 59-річний  колишній командир  танку – добровільно призвався у армію, щоб путінська нечисть не топтала Україну

Іван Багнар з Глибоччини – 59-річний колишній командир танку – добровільно призвався у армію, щоб путінська нечисть не топтала Україну

20.05.2015, 18:40

Не труба, а власне сумління покликало Івана Багнаря знов до лав захисників Вітчизни

 Далеко не кожен у його віці, а 16 червня Івану Багнарю із Нижніх Синівців виповниться 60 років, наважиться подати заяву у Глибоцький районний об’єднаний військкомат щодо добровільного призову в армії.

На моє запитання, що ж все таки спонукало зробити такий відважний крок, Іван Васильович відповів так:

— Я колишній командир танку Т-64, дотепер відчуваю в собі сили, щоб стати на захист рідної землі, аби різна путінська нечисть не топтала землю України.

Одразу як заяву колишнього танкіста було задоволено, він успішно пройшов медичну комісію і відправився в один із армійських навчальних центрів для проходження необхідних курсів перепідготовки. Доречним буде додати, що Іван Багнарь окрім армійського строкового загартування має вищі школи мужності, котрі пройшов під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, а відтак і допомогав народу Вірменії відроджувати міста після руйнівного землетрусу наприкінці вісімдесятих років минулого століття.

Водночас, Іван Васильович десятки літ працював трактористом і комбайнером у місцевому колективному господарстві. Словом, де потрібно було докладав свої умілі і роботящі руки. І дуже хочеться побажати йому, аби, якщо таки доведеться воювати в зоні АТО на Сході України, Божого захисту і живого та здорового повернення на Буковину.

Василь ГЕЙНІШ.

Фото Петра Митранюка.

1