Історичний сквер біля Резиденції готують до реконструкції

Історичний сквер біля Резиденції готують до реконструкції

15.07.2015, 13:38
На виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції скверу на розі вулиць Університетської та М.Коцюбинського департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради виділено 150 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба міської ради.
 
Понад 90 тисяч гривень також вирішено спрямувати на розроблення режимів використання буферної зони об’єкту ЮНЕСКО та інвентаризацію пам’яток архітектури.
 
Ще 100 тисяч гривень спрямовано на розробку проектно-кошторисної та вишукувальної документації з регенерації кварталів старої забудови в межах історичного ареалу Чернівців.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кафе від ЮНЕСКО
 
Чернівчанам показали сквер біля Резиденції
 
Співаючий депутат розв’язав проблему кафе у буферній зоні об’єкту ЮНЕСКО
1


КОМЕНТАРІ (2)

Все там нормально зі сквером! Зробіть нарешті вже вулиці Хмельницького, Дарвіна, Щепкіна, Богуна, Сімовича, Главки, 28 Черня! Іноземці ходять і фотографують ями! Шановні керівники, не позорьте Буковину!

avatar

Тарас

15 липня 2015 11:05

А но что похожи Фучика, Гонты, Козачука - едет машина или идут люди - всё шуршит под ногами -один гравий вместо асфальта; и там дома застройки начала ХХ века с эркерами, скульптурами, коваными решетчатыми балконами.

А насчет сквера - сделайте его таким, как он был в 60-х гг и это будет самый хороший вариант. Правда, те, кто этим занимаются, наверное не имеют представления об этом.

avatar

Натали

15 липня 2015 14:58