Історія успіху Василя Бойка, який народився на День незалежності України

Історія успіху Василя Бойка, який народився на День незалежності України

24.08.2018, 13:24

У селі Сучевени Глибоцького району будуть рОботи

Сьогодні нам усім добре відома фірма „Нове вікно”, яка пропонує широкий асортимент вікон і дверей, металочерепицю, профнастил, водостічні системи, гаражні ворота, ролети та жалюзі від провідних іноземних і вітчизняних виробників. Ми знаємо, що нею керують успішні люди, які вміють робити свою справу. А, власне, про те як довго вони йшли до того, щоб зарекомендувати себе і отримати довіру, гідну репутацію ? не замислюємося. Саме історію успіху хочу розповісти вам, шановні читачі!

Василь Георгійович Бойко свого часу закінчив Сучевенську загальноосвітню школу. Потім поступив до Сторожинецького лісового коледжу. Вищу освіту здобував у Львівському лісотехнічному інституті. Будучи дипломованих спеціалістом, стояв перед проблемою: а працювати де? Вирішив поїхати шукати кращої долі аж до США.І, мабуть, за велінням долі сталося так:

? Збиралася група, 56 людей, з кожного з нас взяли по 700 доларів.І обманули, ? розповів Василь Георгійович.

Батько пана Василя на той час шив спецодяг, яким забезпечували і одну фірму, яка мала великий борг перед батьком. Тож, власник фірми запропонував: замість грошей дасть кілька ставків і пластику, і навчить робити вікна.

? Починали ми у чотирьох, ? пригадує Василь Георгійович. ? Я і мої брати Іван, Віталій, Олександр. Одному ця справа була б не під силу. Разом працюємо й сьогодні. Тоді ми стали першими у районі, хто почав робити металопластикові вікна/двері.

Десь через два роки стало зрозуміло, що якість продукції програє. Тоді закупили додаткове обладнання і почали виготовляти правильно.

Сьогодні фірма „Нове вікно” має багато офісів у Глибоці, Сторожинці, Красноїльську, Чернівцях. Експортують продукцію і за кордон. Мають замовлення на два-три місяці вперед. Що, власне, і змушує фірму розширяти і осучаснювати, щоб встигати працювати швидше.

? Десь у кінці листопада, ? розповів Василь Бойко, ? почнемо працювати по-новому. Добудували великий цех. Замовили в Італії устаткування, такого собі робота (автоматичний ЧПУ-станок), з допомогою якого зможемо робити 800?900 стеклопакетів вдень. Тоді як зараз встигаємо 100. Окрім швидкості це дасть ще й точність роботи, якість порізу. Також матимемо турецький центр для зварки і зачистки зварних швів, який паятиме одразу чотири кути вікон. Наразі, наш паяє два. Тож, зможемо виготовляти не 100, а 200 вікон вдень. До того ж якісно!

Нічого не мовив Василь Георгійович про свої благодійні справи. Мабуть, тому що дотримується сказаного у Святому писанні: „У тебе ж, коли твориш милостиню, нехай ліва рука твоя не знає, що робить права”. Хоч допомагає храмам, людям,  яким у цьому житті важче…

Додам, що хоч робота займає максимум часу Василя Бойка, він ? турботливий батько двох синів і донечки, дбайливий чоловік. А часу на відпочинок залишається хіба що взимку. І чому б тоді не гайнути на сонячний морський берег? Коли тут мороз і завірюха, а там морський прибій сонце і пляж…

Хтозна: чи то через те, що народився Василь Георгійович під щасливою зіркою, або через працелюбність чи бажання все робити на совість. Але у свої 40, що відзначає саме у День незалежності, зумів стати успішним і мати повагу у людей. Тож нехай так буде і надалі. Бо коли працюєш, то Господь намножує результати!

Лариса ДУЩАК.

Р.S. До речі, наразі є вільні робочі місця.Тож, якщо ви бажаєте працювати у цеху поруч із професіоналами ? звертайтесь. Роботу вас навчать. Головне ? старанність.

 

1