Ірина Веригіна не знає, чому її звільнили, а Геннадію Москалю бажає успіхів

Ірина Веригіна не знає, чому її звільнили, а Геннадію Москалю бажає успіхів

03.10.2014, 17:03

Сьогодні з чернівецькими журналістами зустрілася екс-очільниця Луганської ОДА, котра перебувала на цьому посту у найбільш складний та тривожний час, Ірина Веригіна.

Відповідаючи на запитання, що стало причиною її звільнення, пані Ірина пояснює: «За 5 місяців ніхто мені не телефонував, навіть у найбільш складні для Луганська часи, нічого не питав, ніхто не говорив на цю тему, не пояснював, чому. Може, у Президента своє бачення?.. Я помітила, що почали прибирати політичних опонентів. Мені ніхто тне казав, що мене звільняють. Я просто вранці відкрила Інтернет і побачила в Інтернеті… Мене звільнили, і чотири дні нікого не призначали. А потім призначили Геннадія Москаля.

Геннадію Геннадійовичу я бажаю успіху. Єдине питання - чому за 5 місяців Луганщина була нікому не потрібна? Не розумію: коли він був у "Батьківщині", чому працював на «Блок Петра Порошенка»? Я до зради ставлюся не дуже добре", але якщо йому потрібна допомога – допоможу…»

Джерело: chas.cv.ua

Фото-відео: molbuk.ua

Ірина Веригіна разом з буковинськими «батьківщинівцями» привітала з Днем міста юних чернівчан – дітей бійців АТО

Буковинська «Батьківщина» і екс-в.о. голови Луганської ОДА Ірина Веригіна, яка перебувала у Чернівцях з робочим візитом, привітали з Днем міста дітей, чиї батьки загинули або служать в зоні АТО. Діти були запрошені на благодійний захід з нагоди свята волонтерами і керівництвом міста.

Ірина Веригіна була не формальною відвідувачкою заходу, а людиною, яка має безпосередній стосунок і до території, на якій ведуться бойові дії, і до бійців, які її захищають. Адже упродовж 5 місяців (травень-вересень 2014 року) відчувала війну на собі, підтримуючи життєдіяльність міста, рятуючи городян, облаштовуючи їхній побут в умовах, зорганізовуючи «коридори» для гуманітарної допомоги (в тому числі, і з Чернівецької області), допомагаючи їм оминати блок-пости сепаратистів.

У дворику ратуші, де відбувалася зустріч волонтерів і керівників міста з дітьми, Ірина Костянтинівна поспілкувалася з чернівчанином Олександром Ковбасюком, який повернувся з зони АТО після поранення. Зустріч була випадковою, пані Ірина представилася, а Олександр відповів: «А я Вас памятаю, Ви до нас приїжджали у травні». Далі була розмова людей, які обоє пройшли війну. «А правда ж, Саша, ми могли взяти Луганськ?» - спитала І.Веригіна. – «Ми могли його взяти ще тоді, в травні, коли Ви до нас приїжджали», - погодився Олександр. Учасник бойових дій підтвердив усе, про що говорила пані Ірина за день до того з чернівецькими журналістами: і про відсутність чітких наказів від командування, що зупиняло наступальні дії української армії, і зрадництво у лавах вищого керівництва, і незабезпеченість армії, і – попри все – високий патріотичний дух наших бійців. Очільниця Луганщини найгарячішої пори і боєць домовилися про зустріч наступного дня – у ширшому колі, без преси і камер - з іншими бійцями, які наразі перебувають у Чернівцях через поранення або в рамках ротації та коротких відпусток.

Згодом Ірина Веригіна разом з головою обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іваном Мунтяном, кандидатом у народні депутати по 204 виборчому округу Вячеславом Добровольським та іншими активістами пригостила присутніх на заході дітей цукерками, роздали їм кульки та прапорці.

В акції «Діалог миру» у  рамках чергового благодійного проекту «Чернівецький вікенд» взяли участь 40 дітей з усієї України. Діти за допомоги організаторів написали листи та виготовили листівки, які буде відправлено військовим, що захищають честь України у зоні АТО, випустили у чернівецьке небо голубів миру. 

З повагою прес-служба обласної організації партії ВО "Батьківщина"
1


КОМЕНТАРІ (1)

Продала всю гуманитарную помощь в Луганской области, никому не помогла, кроме Романовского)))))

avatar

Луганск

03 жовтня 2014 14:10