Інтриги депутатів Чернівецької міської ради зіштовхують АТОвців лобами

Інтриги депутатів Чернівецької міської ради зіштовхують АТОвців лобами

26.12.2016, 18:04

Під будинком з левами сьогодні зібралися учасники АТО, які стояли в черзі на квартири і не отримали їх через зміну програми

Нагадаємо, депутати Чернівецької міської ради проголосували за виділення коштів на придбання житла 30 учасникам АТО. Списки черговиків складали громадські організації атовців. Олександр Ковбасюк, голова ГО "Об`єднання учасників АТО та їхніх сімей", вручаючи сертифікати атовцям, розповідав і їхні особисті історії.

Але гроші на квартири отримали не лише ті, хто стояв офіційно на черзі, але й ті, хто подав заявки у громадські організації. Це посунуло офіційну чергу. 

Учасники АТО, які через це не отримали в цьому році житла, обурені, адже кажуть, їх ніби спеціально зіткнули лобами. 

Одних із них, АТО Юрій Шипітко стверджує, що його обманули і він так само заслуговує на квартиру як інші. Оскільки він стояв на державній черзі та зібрав всі необхідні документи.

"На сході ми останньою цигаркою ділилися, а тепер квартири один в одного забираємо. Я бігав по всіх інстанціях, вибирав документи, а хтось просто заніс паперів потрібній людині і отримав квартиру замість мене" - стверджує учасник АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник бойових дій заявляє, що частина чернівецьких АТОшників тупо продались колишнім регіоналам

Але депутати чернівецької міської ради недавно проголосували за виділення 18 млн. 430 тис. на житло атовцям, Це була місцева програма.

Інша ж частина перебувала на обліку в загальнодержавній програмі, тому вони повинні отримати від уряду. Але українське законодавство поки дозволяє видавати квартири по загальнодержавній програмі лиш інвалідам 1 і 2-ої групи, які приймали участь бойових діях.

Відповідно виникла суперечлива ситуація.

Тепер атовці збирають підписи та пишуть звернення до всіх служб та чиновників, до прокуратури та антикорупційного бюро, вимагаючи справедливості. 

Джерело: http://acc.cv.ua/ та http://www.0372.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Депутати виділили коштаи на квартири по програмі, а Каспрук не хотів підписувати це рішення! Питання в тому, це хто ще зіштовхує лобами! Не депутати, а сам Каспрук!!! Гроші в бюджеті є!))) Можна ще виділити й іншим АТОвцям...

avatar

Людмила Дудченко

26 грудня 2016 17:01

Интриги создаёт кулявлобная гопота

avatar

Куля ищущая лоба

26 грудня 2016 17:44