Бридку провокацію проти 'Фронту Змін' запустив Інтернет-ресурс «БукІнфо», який контролюється ставленником Януковича на Буковині Михайлом Папієвим, - офіційна заява

Бридку провокацію проти "Фронту Змін" запустив Інтернет-ресурс «БукІнфо», який контролюється ставленником Януковича на Буковині Михайлом Папієвим, - офіційна заява

02.12.2011, 12:58

Влада панічно боїться проведення загальнонаціонального мітингу акції «Україна проти Януковича» в Києві.

Протягом усього часу проведення акції, під час якої понад мільйон українців сказали «Ні!» Януковичу, влада через своїх васалів на місцях намагалася залякати активістів, членів партії та людей, які не побоялися прийти до наметів «Фронту Змін» і поставити свій підпис під листівкою «Я проти Януковича!» Їх забирали у відділки міліції, на них нападали, їм погрожували розправою.

Але влада не налякала людей. Понад мільйон українців не побоялися поставити свій підпис під словами «Я проти Януковича»,

Сьогодні в багатьох регіонах України керівництво ДАІ збирає перевізників і під загрозою закриття бізнесу забороняє везти людей на всеукраїнський мітинг в Київ на Михайлівську площу.

1 грудня влада запустила ще одну брудну технологію з дискредитації політичної партії «Фронт Змін». В інтернет-ресурсі «БукІнфо», який контролюється ставленником Януковича на Буковині Михайлом Папієвим, була запущена бридка підробка телефонограми нібито з адміністрації президента. В ній нібито містить прохання до місцевої влади сприяти лідерові «Фронту Змін» зібрати мітинг в Києві.

Автори підробки навіть не потрудилися звести одне з одним: вона датована 01 листопада 20__ невідомого року. У той час як заявку на проведення акції «Фронт Змін» подав 17 листопада 2011 року. Тому а ні 1 листопада 2001-го, а ні 1 листопада 2004-го, а ні навіть 1 листопада 2011 року адміністрації президента про дату проведення акції не могло бути відомо.

Дивує також, що адміністрація президента Януковича розсилає телефонограми щодо сприяння акції «Україна проти Януковича». Це може свідчити тільки про одне: це змова проти Януковича в його найближчому оточенні!

Примітно, що першою до участі в заколоті проти Януковича відгукнулася Буковина.



КОМЕНТАРІ (12)

avatar

Misha Shmorgun

02 грудня 2011 10:04

БукІнфо, який виливає стільки бруду на Папієва, ніколи ним не контролювався, тому не треба шукати винних, коли у самих рильце в пушку, погоджуєтесь, пані Смолдирєва?

avatar

Cкляр

02 грудня 2011 10:34

Ану наведіть бодай один приклад вилитого БукІнфо на Папієва бруду???

avatar

До Скляра

02 грудня 2011 10:58

Что такое Миша Шморган? Этот приспособленец возглавляет молодежную организацию партии районов, и коментарии у него соответствующие

avatar

Толик

02 грудня 2011 13:24

Пане Михайле Шморгун, не можна обночасно працювати на "всіх". Якщо ви продалися бадюковичам, то так і говоріть. В 2010 році я би ніколи не сказав, що ви продастеся і так доволі швидко. І не потрібно лити болото на опозицію, і в першу чергу а ФЗ, бо ФЗ це єдина послідовно опозиційна партія на сьогоднішній день. Моя думка, що цю грязну провокацію "розробив" і втілив в життя на сторінках Букінфо не хто інший, як папієв і його "камарилья".

avatar

Юрій

02 грудня 2011 13:51

А коментарі чітко фільтруються, да пане Чорней?

avatar

Віктор

02 грудня 2011 14:10

avatar

Юрій Чорней

02 грудня 2011 14:27

avatar

Сергей Лазарев

02 грудня 2011 14:48

Те, що це спланована провокація видно вже з того, як швидко цю новину почали поширювати по Україні. Зазвичай для серйозних видань потрібне посилання. Бо що то за посилання "на джерело". Для них - несолідно. Але на будь-який провокаторський сайт згодиться послатися. Лиш би було на кого. Цю роль і відіграв наш жовтявий БукІнфо. А після цього на нього почали всі посилатися. Навіть солідний УНІАН спокусився і скопіював ту маячню.   А де ще крім заробітків в ОДА працює Зарайський? Правильно в УНІАН. То міг звернути увагу редакторів на цю качку.  Схожу технологію роботи Банкової з підставними сайтами. на які потім всі можуть посилатися у своєму блозі описав якось Сергій Лещенко з Української правди.

avatar

УНІАН

02 грудня 2011 15:08

avatar

Misha Shmorgun

02 грудня 2011 15:27

Гриценко прекрасно забив гол у ворота опозиційних сило. Аби він так вдало владу критикував! Це капєць, хлопці, у вас колись стратегичне мислення запрацює, чи воно помердо у зародку. Гриценко зіграв на Папієва та інших. Ц"ікаво тільки, свідомо чи ні.

avatar

Невлада

02 грудня 2011 15:57

Чувак ти або погано слухав, або свідомо брешеш. Та так як він обісрав владу, то ще пошукати. навів факти мільярдних зловживань. Але у нас в країні факти нікому не цікаві. У нас всі як бики кидаються на пожмакані папірці і сруть одне одного.

avatar

Дурна невлада

02 грудня 2011 16:07