Ініціатива мера Чернівців про розпуск міськради правильна, - Максим Бурбак

Ініціатива мера Чернівців про розпуск міськради правильна, - Максим Бурбак

23.12.2016, 17:32

Чернівецька міська рада себе остаточно дискредитувала, відмовившись розглядати питання модернізації електротранспорту в Чернівцях.

Про це зазначив керівник парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, коментуючи заяву міського голови Чернівців Олексія Каспрука, який заявив про ініціювання розпуску міської ради.

"Систематичне небажання розглядати і вирішувати важливі для чернівчан питання вже стало звичним ділом для більшості депутатів чернівецької міськради. За кожне важливе для міста рішення доводиться битися, як на війні»,  - відзначив Максим Бурбак.

Він наголосив, що реформа бюджетної децентралізації, започаткована Урядом Яценюка,  принесла міському бюджету додаткових 193  млн. грн.

«Виходить так, що замість того, щоб спрямувати їх на розвиток міста, на вирішення потреб чернівчан, так звані представники громади в міській раді чубляться за ці гроші, хто кому більше наділить, а справжню свою роботу не роблять. При цьому винуватим роблять мера Каспрука», - наголосив Бурбак.

«Я вітаю рішення міського голови про розпуск міської ради. Хоча його треба було прийняти ще раніше. Було б місту менше шкоди від цих залишків бригади Фірташа-Папієва», - підкреслив Максим Бурбак.

«Впевнений, що таке рішення має прийняти голова облдержадміністрації, щоб зупинити цю трагікомедію на Буковині", - наголосив він.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Максим иди на юх. Ты клоун

avatar

23 грудня 2016 16:01

Депутати неправильні, якісь не такі, бо не голосуют по дуже важливих шкурних питаннях Бурбака за Добробут, Гравітон та ін.

Тому їх терміново треба розпустити)))

avatar

Людмила Дудченко

23 грудня 2016 16:18

Как только депутаты коснулись возврата украденных Бурбаком 400 миллионов с Добробут а наш Максимка сразу завизжал про переговоры. Ручной мер у нашего Бурбака  

avatar

аналитик

23 грудня 2016 17:08

Согласны.Но после отставки мэра!

avatar

ДЕПУТАТ

23 грудня 2016 20:15

Лохи! Давайте перевибори! Фірташ накрав стільки грошей на газі, йому повертатися треба в Україну, а без депутатів з "рідного міста" йому нема що робити в Чернівцях. По 500 грн. за кожний голос! 

avatar

Депутат

24 грудня 2016 09:26

Такого чмошного мэра Буковина еще не видела.Просто пресмыкающийся.

avatar

Знающий

24 грудня 2016 14:59