Ігор Малишевський: У медичної комісії облради немає конфлікту з ендокринним центром

Ігор Малишевський: У медичної комісії облради немає конфлікту з ендокринним центром

19.10.2016, 13:12

Голова постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту та підтримки учасників АТО і членів їх родин Ігор Малишевський заперечує інформацію, поширену деякими регіональними ЗМІ про те, нібито між комісією і обласним ендокринним центром виник конфлікт.

– ЗМІ, які повідомили неточну інформацію, згодом самі виправились, – сказав Ігор Малишевський. – На адресу комісії надійшло звернення працівників Чернівецького обласного ендокринного центру, які просять нашу комісію і посадовців обласної ради встановити правомірність поведінки депутата Чернівецької обласної ради Олександра Болтунова. До нас часто звертаються трудові колективи з проханням втрутитися і посприяти у вирішенні конфліктних ситуацій. Як випливає зі змісту скарги, між депутатом обласної ради і працівниками центру виникло непорозуміння.

- Депутат Олександр Болтунов з фракції «Опозиційний Блок» справді є членом нашої постійної комісії, проте під час конфлікту у ендокринному центрі представляв тільки себе особисто і, можливо, свою політичну силу. Але аж ніяк не всю комісію, до складу якої входять представники різних фракцій. Медична комісія, яка розглядає питання і ухвалює рішення колегіально, даний конкретний видок ще не досліджувала. Тому говорити про якусь причетність до конфлікту між депутатом Олександром Болтуновим і окремими працівниками ендокринного центру постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту та підтримки учасників АТО і членів їх родин щонайменше некоректно. Це радше якийсь особистий конфлікт депутата фракції «Опозиційний Блок» Олександра Болтунова і працівників центру. На черговому засіданні комісія розгляне дану скаргу на депутата і обов'язково надасть об’єктивну оцінку його діям. А від себе особисто можу заявити вже зараз: будь-який конфлікт не може бути підставою для безпідставних звинувачень, психологічного тиску, особистих образ, приниження людських честі і гідності, – сказав Ігор Малишевський. 

- Ще раз хочу засвідчити відкритість і неупередженість постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту та підтримки учасників АТО і членів їх родин у питаннях, які стосуються захисту прав і інтересів працівників медичної галузі. Неодноразово наголошував раніше і готовий повторити зараз: ми виступаємо за розвиток медичної галузі, проти чиновницького свавілля, яке гальмує позитивні перетворення в системі охорони здоров’я, за відкриті і прозорі кадрові конкурси, а не за кулуарне зведення рахунків з неугодними головними лікарями.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Шо ты лепишь одно к другому.Видно на видео четко - выпивают на работе.Это попандос.Хотите чтобы вас лечили доктора под мухой-нема базару-будь ласка.

avatar

Медик

19 жовтня 2016 10:40

Медик, може ти сліпий, на відео якраз не видно що випивають! Є шампанське на столі, а хто його пив чи не пив немає на відео. Не потрібно не шановний Болтун(ов) оббріхувати лікарів! є довідки що лікарі не пили, все решта це хвора уява ригівського Болтунова. Розгляньте це питання на комісії і хай цей горе-депутат радіомеханік недовчений вибачиться перед лікарями і більше не лізе туди де є тупим, хай займеться ремонтом телевізорів.

avatar

Людям

19 жовтня 2016 10:49

Правильно сказано! Ображати і обзивати людей не можна, це дикунство і невихованість опо-попо депутата Болтунова. Може є в раді якась комісія етики, яка б сказала своє слово щодо етичних та моральних норм поведінки депутата.

avatar

прибиральниця

19 жовтня 2016 10:59

Шампанське поклали с кавуном для краси.Натюрморт.

avatar

Медик

19 жовтня 2016 11:10