І без Шекети «Чернівціобленерго» знову лякає чернівецький водоканал

І без Шекети «Чернівціобленерго» знову лякає чернівецький водоканал

11.01.2016, 15:46

ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» вкотре занепокоєне ситуацією, що складається з оплатою за спожиту електроенергію найбільшим комунальним підприємством міста - КП «Чернівціводоканал», пише інформагенція АСС.

На своєму сайті Чернівціобленерго вказують, що з початку 2015 року дебіторська заборгованість цього комунального підприємства сягнула 53 мільйони 519 тисяч гривень. Через не повні розрахунки за спожиту електроенергію сума боргу невпинно зростала, вже на початок грудня 2015 року вона становила – 65 мільйонів 190 тисяч гривень. Загалом, приріст дебіторської заборгованості із початку року склав – 11 мільйонів 671 тисячу гривень.

Тож, якщо в січні 2016 року КП «Чернівціводоканал» не дотримуватиметься стовідсоткової проплати за спожиту електроенергію, відповідно до розробленого графіка розрахунків за спожиту електроенергію,то ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» буде вимушене обмежити постачання електроенергії на об’єкти КП «Чернівціводоканал» до рівня споживання та проплати за неї.

1


КОМЕНТАРІ (1)

До Обленерго!

Питання поставлено правильно. Жодна комерційна структура не вправі фінансувати інших без комерційної вигоди. Адже це сплата податків, розвиток і т. д. Але у мене як споживача важих послуг є до вас запитання. Чому ви не звертаєтесь до відповідних структур, яких в даний час є достатньо, які будуть працювати із боржниками водоканалу. Міська влада на чолі із головою по вуха в цьому лайні і відключенням ви нічого не добєтесь, та банда збанкрутує Обленерго раді своєї вигоди.

Боржники водоканалу більшість їх фірм. Бажаю успіху.

Петро

avatar

11 січня 2016 19:17