Чернівецький гицель Жук підвів під суд 57-річного чоловіка, який забрав з притулку собаку доньки

Чернівецький гицель Жук підвів під суд 57-річного чоловіка, який забрав з притулку собаку доньки

16.04.2020, 15:14

Справу щодо хуліганства 57-річного чернівчанина передали до суду.

Про це повідомляє Чернівецька місцева прокуратура.

У березні поточного року раніше несудимий чоловік прийшов у вихідний до МКП «Центр стерилізації тварин» з наміром віднайти собаку доньки. Виявивши її там, обвинувачений намагався самовільно повернути собаку без дотримання встановленого порядку. Чоловік посварився з фельдшером, схопив його за комір одягу та кинув на лавку.

Після цього, обвинувачений вирвав двері до приміщення, де зберігалась собака, забрав її з собою. Відтак, виламав ногою ще й вхідні двері, чим нібито завдав підприємству матеріальної шкоди на суму 3000 гривень.

Керівництво центру звернулося до поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Центру Артем Жук.

"Цієї суботи на працівника нашого комунального підприємства напала невідома особа, яка викрала собаку, розтрощила двері та погрожувала розбити вікна, тримаючи в руках цеглу", - каже Артем Жук.

Викликали поліцію, слідчо-оперативну групу та державну службу охорони. Написали заяви за напад, викрадення та пошкодження майна.

"Нам відомі номера автомобіля, на якому приїхала невідома особа, та мобільний номер. В процесі — місце проживання. Все відбувалось прямо під камерами відеоспостереження. Люди часом недалекоглядні", - повідомив Артем Жук.

У відділі комунікацій ГУНП у Чернівецькій області ІА "АСС" повідомили, що наразі поліція встановлює особу нападника. Відтак, його притягнуть до адміністративної відповідальності через дрібне хуліганство.

Подальшу долю чоловіка вирішуватиме суд.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1