Гурти вже завершили приготуваня до веселого вечора! Всім на Обнова-фест!)))

Гурти вже завершили приготуваня до веселого вечора! Всім на Обнова-фест!)))

04.06.2017, 14:55

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук закликав жителів міста відвідати сьогодні етно-духовний фестиваль "Обнова-фест".

Про це він написав на власній сторінці у Фейсбук.



Раніше повідомлялося, що сьогодні у Чернівцях триває найочікуваніший фестиваль року - "Обнова-фест".

Дійство розпочнеться о 12.00 в музеї просто неба і триватиме аж до 23.00.

Майже 20 яскравих подій упродовж дня готують відвідувачам організатори фестивалю "Обнова-фест -2017". Уже вдев’яте на Зелену неділю відбудеться Буковинський молодіжний етнодуховний фестиваль "Обнова-фест".

Майстер-класи, забави для дорослих і дітей, театри, літературні читання, бібліотека просто неба, фотоклуб, вогняна сцена, виступи виконавців…
Діятимуть на "Обнова-фесті" й насичені та оригінальні майстерні: декупаж, казанші, етнокоси, сухе валяння шерсті, вишиті листівки.

Цікава й програма для дітей: обласний театр ляльок представить музичну казку "Пан Коцький", а "Театр анімації Івана Бутняка" – бебі-простір "Хатка, яку збудував собі Джек". Для малечі буде і аква-грим, майстер-клас з пісочком та інші розваги. 

Вперше на фестивалі створять фотокуб із сіновою, дерев’яною та дитячою фотозонами. Працюватиме й бібліотека просто неба від відомих видавництв. У вечірній програмі дев’ятого "Обнова-фесту" традиційно чимало "родзинок". Їх презентують вже знані гурти: буковинський – "Гуцул Каліпсо" і столичні – "The ВЙО" та Фома з "Мандрами", а також молоді виконавці. 

Завершуватиме програму вогняна сцена.

1