Гуляють у нас, як удома: на Буковину приїжджав один із лідерів сепаратистів 'ДНР'

Гуляють у нас, як удома: на Буковину приїжджав один із лідерів сепаратистів "ДНР"

30.06.2016, 20:34

Кілька місяців тому до Чернівецької області приїздив такий–собі Анатолій Єрємєєв із Шахтарська Донецької області. За інформацією, яку знайшли журналісти molbuk.ua на різних сайтах сепаратистської "ДНР", він є очільником "Общественной громады г. Шахтерська" і навіть депутатом так званої "республіки".

Про це йдеться у публікації газети "МБ" за 30 червня.

Виявляється, цей чоловік приїздив у гості до своїх друзів, які на початку війни на Донбасі вимушено переселилися на Буковину. І, як повідомляють наші джерела, навіть агітував їх перебратися назад на Донбас.

Сторінки Єрємєєва у соцмережах забиті еротикою, он–лайн–іграми та антиукраїнським контентом. "В моем городе, тем более в доме, никогда не было террористов , но украинский осколочно–фугасный снаряд 120 мм, почему–то их тут искал""Бандеро–фашизм не пройдет", – такі та схожі дописи опублікував сепаратист.

Також на своєму Youtube–каналі чоловік опублікував відео. На ньому зображена маленька дівчинка на каньйоні (очевидно, його дочка), яка кидає вудочку у річку, намагаючись впіймати рибу. За кадром чутно чоловічий голос. А ось назва відео – "Рыбалка на Днестре" – дає точно зрозуміти, що депутат "ДНР" першого травня цього року перебував на мирній території України, можливо навіть у Чернівецькій області.

Із зібраною інформацією ми звернулися до управління СБУ в Чернівецькій області. Оскільки жодної інформації про затримання сепаратистів на Буковині СБУ останнім часом офіційно не оприлюднювала, ми попросили прокоментувати цю ситуацію та розповісти бодай якісь подробиці щодо роботи правоохоронців у цьому напрямку. 

Редакція "МБ" вже надіслала запит на адресу управління СБУ і очікує на те, що правоохоронці хоча би якось відреагують на мандрівки сепаратистів до Чернівців.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

  Это,  случайно,  не  брат  Игоря  Жижияна?   Лики  у  них  одинаковы,  повадки  и  наглость  идентичны.  Шеи  у  обеих длинные,  веревку  можно  наматывать  под  две  петли.

avatar

Мила

30 червня 2016 17:44

А чё пидора не запиздячили если знали что он здесь.И как это "сбу"пропустило не простого сепара в глубь страны?

avatar

01 липня 2016 12:55