Губернатор Папієв протиставив буковинців мешканцям решти регіонів України?

Губернатор Папієв протиставив буковинців мешканцям решти регіонів України?

26.09.2011, 21:45

Сьогодні, 26 вересня, під час щотижневої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації і територіальних відомств центральних органів виконавчої влади голова облдержадміністрації Михайло Папієв, кажучи про білборди Буковинської єпархії УПЦ з анонсом цього візиту, які викликали несприйняття в окремих радикальних політичних сил, зокрема, відзначив: “У нас є свій розум, і не треба нас, буковинців, вчити жити, ззовні нав’язувати не притаманну нам поведінку. Буковина традиційно і історично є міжконфесійним краєм, тому не потребує політичних десантів і вояжерів з-поза меж регіону, які інспірують конфронтацію. Завдання органів влади - забезпечити порядок і права громадян, у тому числі православних віруючих, які прийдуть на зустріч з патріархом Кирилом і візьмуть участь в богослужіннях”, - наводить слова губернатора прес-служба ОДА.



КОМЕНТАРІ (2)

А чого, правильно каже губернатор. Чого це сюди має приїзжати хтось зі Львова чи Донецька і вчити нас життю. Підтримую повністю губернатора. У своєму домі і своя правда. 

avatar

читач

26 вересня 2011 15:58

Ви в своєму розумі??? Немає ніякого буковинського народу. Є українці, хоч би де вони не жили - Львові, Чернівцях чи Донецьку і малороси. Якщо ви з губернатором малороси. то нерозписуйтеся за всіх буковинців. А те, що у них є таки ця сепаратистська фішка свдчать чутки, нібито після виборів до обласної ради їх тусня з-поміж себе тішилася, що вперше не допустили в раду галичан. Це й...ті на всю голову люди. Прокуратура з аними плаче за сепаратизм і протиставлення громадян україни за місцем проживання.

avatar

Читачу - шанувальнику губернатора

26 вересня 2011 16:07