Губернатор Буковини запевняє, що 2 червня усі місцеві вибори в населений пунктах краю пройдуть чесно, прозоро та демократично

Губернатор Буковини запевняє, що 2 червня усі місцеві вибори в населений пунктах краю пройдуть чесно, прозоро та демократично

30.05.2013, 21:39

2 червня 2013 року у Чернівецькій області відбудуться позачергові вибори Новодністровського міського голови та сільського голови в с. Анадоли на Хотинщині, а також проміжні вибори депутатів Кельменецької районної ради та Великокучурівської сільської ради Сторожинецького району. Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв впевнений, що 2 червня усі місцеві вибори в населений пунктах краю пройдуть чесно, прозоро та демократично.

«Перш за все закликаю жителів цих населених пунктів прийти на виборчі дільниці, виконати свій громадянський обов’язок та взяти участь у голосуванні. Також звертаюсь до усіх суб’єктів виборчого процесу та нагадую, що норми виборчого законодавства повинні безухильно виконуватись», - йдеться у зверненні керівника виконавчої влади краю.

Михайло Папієв підкреслює, що Буковина – споконвічно толерантний край, де завжди усі політичні процеси йшли помірковано та витримано, без ексцесів та порушень законів держави.

«Для виборців, членів комісій та спостерігачів органами виконавчої влади створені належні умови для здійснення вільного волевиявлення у день голосування. Весь виборчий процес повинен бути відкритим та публічним», - підкреслює глава крайової виконавчої влади.

Михайло Папієв переконаний, що новобрані керівники органів місцевого самоврядування та депутати районної та сільської рад гідно представлятимуть інтереси громади, прислухатимуться до проблем та потреб буковинців, а відтак – це сприятиме позитивним змінам у житті родин, краю і держави.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

1