У скандалі за участю заступника голови Хотинської РДА губернатор Буковини діє на випередження

У скандалі за участю заступника голови Хотинської РДА губернатор Буковини діє на випередження

18.04.2013, 03:48

Сьогодні, 17 квітня, близько 20.00 голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв доручив в.о. голови Хотинської районної державної адміністрації Олександру Корнівському невідкладно взяти пояснення від заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Сухара щодо обставин інциденту між ним та представником ТОВ "Землемір" Василем Григорчуком, який мав місце сьогодні близько 18.00 в селі Каплівка Хотинського району для оперативного реагування у відповідності до норм чинного законодавства України. Керівник виконавчої влади краю доручив про виконання доповісти до 9-00 18 квітня 2013 року.

17 квітня, до Хотинського РВ УМВС України в Чернівецькій області із заявою звернувся представник земельного товариства «Землевпорядник» з приводу пошкодження належного йому майна під час розподілу земельної ділянки одним із працівників Хотинської районної державної адміністрації. Про це повідомили на офіційному сайті міліції.

Звернення зареєстрували в Єдиний облік та внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування з попередньою кваліфікацією за ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна).

 

 

 

1