Губернатор Буковини відправив племінника служити на кордон

Губернатор Буковини відправив племінника служити на кордон

22.05.2018, 22:45

Із Чернівецького обласного збірного пункту на строкову військову службу відправили 14 юнаків. 

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Майбутні військові, після проходження підготовки в навчальному центрі, будуть проходити службу в лавах Державної прикордонної служби. 

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, звертаючись до майбутніх прикордонників, розповів, що 42 роки тому, саме з цього збірного пункту, відправлявся служити в армію.

"Мене переповняє гордість за вас, адже ви служитимете в найбільш елітному збройному формуванні України – Державній прикордонній службі. Після проходження навчання, ви будете першими, хто зустрічатимете всіх проханих та непроханих гостей нашої держави. Носіть зелений берет прикордонника з честю. Достойно представляйте Україну, рідну Буковину. Пам'ятайте, що державний суверенітет потрібно захищати не тоді, коли ворог на порозі, а кожного дня, - зазначив посадовець. - Хочу заспокоїти батьків - згідно Указу Президента України від 24 березня 2014 році №744, військовослужбовці строкової військової служби не будуть залучатися до виконання бойових завдань на території Донецької та Луганської областей".

Згідно Указу Президента України, військовослужбовці строкової військової служби не будуть залучати до виконання бойових завдань на території Донецької та Луганської областей.

Служити до лав Державної прикордонної служби йде й племінник голови обласної державної адміністрації, Олександр Фищук-молодший.

1