Гриценко не спромігся повторити вчинок Лілії Гриневич і Клімкіна

Гриценко не спромігся повторити вчинок Лілії Гриневич і Клімкіна

24.01.2018, 19:59

Вчорашній вечірній авіарейс з Києва був скасований через туман. Літак так і не вилетів зі столиці до Чернівців. Про це повідомили в КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці». Також був скасований і ранковий рейс до Києва.

Через це у Чернівці не зміг прилетіти політик Анатолій Гриценко. Про це він написав на своїй сторінці в мережі ФБ.

«Чернівці й чернівчани, вибачайте, не зможу до вас добратися. Виліт скасовано. Думав, через злочинну владу) Але ні, таки туман у Чернівцях і з прогнозом без шансів. Завітаю іншим разом», – написав він.

Нагадаємо, 10 січня , через складні погодні умови ввечері скасували авіарейс з Києва, яким мали прилетіти до Чернівців міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр освіти України Лілія Гриневич.

Про це Клімкін повідомив у своєму Twitter. Він зазначив, що разом з міністром Гриневич вирушив до Чернівців автомобілем, "щоб встигнути зустріти румунських колег та друзів на Буковині як запланували".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Так Гриценко претензійна злидота. Все топчеться біля порога, а далі виборці не пускають. Один раз "Наша Україна" взяла його на свій візочок і привела до влади. Там він уявив себе великим пурицем і став пащекувати. Тепер не бере ніхто, а сам неспроможний. Не великий пан, міг приїхати поїздом, маршруткою.

avatar

Антон

25 січня 2018 21:45