«Христос ся рождає! Славімо його!» - фракція «УКРОПу» в Чернівецькій обласній раді

«Христос ся рождає! Славімо його!» - фракція «УКРОПу» в Чернівецькій обласній раді

06.01.2018, 16:13

Шановні краяни!

Дорогі буковинці!

Сердечно вітаємо вас  з нагоди  пресвітлого Різдва Христового! Надії вам і радості, віри у добро, світло і справедливість!  

 Казкові передчуття з нагоди великого християнського свята, якими повняться нинішні дні, не повинні заступати образи тих, дякуючи кому святкуємо вдома. Мова про українських воїнів, які несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. Поіменно згадуємо сьогодні усіх тих буковинців, які поклали життя за нашу можливість святкувати Різдво у теплі і затишку своїх осель, на своїй рідній землі. Віримо, що вийдемо переможцями з нинішніх важких випробувань, а в Україні запають злагода, мир і спокій.

Бажаємо землякам міцного здоров’я, щастя, радості, успіхів, любові, кохання, добробуту та домашнього затишку. Бажаємо вам та вашим родинам Миру, який славили ангели, а також дарів від мудреців зі Сходу - ладану, мира та золота, які символізували усі життєві та духовні багатства, що необхідні для нашого з Вами життя!      

Нехай Різдвяні колядки дарують наснагу на весь прийдешній рік. Божого благословіння на багато-багато років життя і впевненості у прийдешньому дні! 

Усім буковинцям бажаємо веселого та щасливого Різдва!

Депутати Чернівецької обласної ради від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»

1