Григорій Тіміш пообіцяв надалі допомагати спортсменам, в тому числі спеціальним інвентарем, бо  розвиток спорту - один із його пріоритетів

Григорій Тіміш пообіцяв надалі допомагати спортсменам, в тому числі спеціальним інвентарем, бо розвиток спорту - один із його пріоритетів

02.06.2019, 16:39

Черговий урочистий спортивний захід, тепер вже в Боянах Новоселицького району (в приміщенні спортзалу місцевої школи).

Народний депутат України Григорій Тіміш мав нагоду привітати юних спортсменів, які здобули призові місця у відкритому чемпіонаті міста Вишгород серед дітей та дорослих початківців з кіокушинкай карате.

Велика кількість наших земляків, особливо з Новоселицького та Глибоцького районів (Бояни, Котелеве, Кам’янка, Купка, Карапчів, Динівці, Малинівка), взяли  участь та здобули перемоги.

- Привітав всіх їх з прекрасним результатом та пообіцяв подальшу підтримку, в тому числі в закупівлі спеціального інвентаря, так як допомога у розвитку спорту - один із моїх пріоритетів, - сказав Григорій Тіміш. 

Того ж дня парламентар привітав земляків з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

- Діти це надорожче що у нас є, наша радість і наше майбутнє. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства! Обіймить діток і зігрійте їх своїм теплом— робить це завжди як по відношенню до своїх, так і до інших! Бажаю усім діткам щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться ваші мрії! - побажав Григорій Тіміш. 

ДОВІДКОВО: 

У Всесвідній день захисту дітей в м. Сторожинець відбулись заходи організовані громадською організацією батьків дітей з інвалідністю «Богдан». Від імені народного депутата Григорія Тіміша його помічник Олександр Шкурідін привітав всіх діток зі святом, вручив подяки батькам - активним членам організації та грамоти діткам за їхні творчі успіхи й досягнення: "Григорій Іванович не вперше долучається до таких заходів та постійно допомагає в їх організації, і це, справді, приємно. Море позитиву, посмішок та радості було сьогодні на центральній площі у Сторожинці. Дякую за запрошення та титанічну працю голові організації «Богдан» Галині Токар".

1