Григорій Тіміш підтримав культурну галузь свого виборчого округу на  кілька мільйонів гривень

Григорій Тіміш підтримав культурну галузь свого виборчого округу на кілька мільйонів гривень

02.02.2018, 19:27

На Глибоччині фахівці культурної галузі звітували сьогодні про зроблене 2017 року. Участь у заході також взяв народний депутат України Григорій Тіміш

- Сьогодні на Глибоччині свято! Не міг не взяти участі у даному заході, так як вважаю, що саме цій галузі необхідно приділяти чи не найбільше уваги в умовах реформ та недостатнього фінансування, - розповів Григорій Тіміш. -  Працівники культури - це люди, які живуть своєю роботою та які, що варто наголосити, серед іншого, роблять надважливу роботу: вкладають свій час, ресурс, енергію у виховання нашого майбутнього - наших дітей! Вони віддаються на всі 100 і це правда!

- Звичайно - це люди для яких духовні речі є найважливіші, але і є ряд проблем матеріального характеру, які не дають можливість працювати комфортно і рухатись в ногу з часом, використовуючи сучасні техніку та технології. Тому значну увагу завжди приділяв тим проблемам, які є найболючішими в культурі. З коштів держбюджету було залучено декілька мільйонів гривень на цю галузь на теренах нашого 203 округу і Глибоччини зокрема.

- Мав також приємну можливість, також, нагородити почесними грамотами Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» та «За особливі заслуги перед Українським народом» найкращих працівників, - підсумував народний депутат Тіміш.

Світлина від BukNews. 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1