Григорій Тіміш лідирує за кількістю депутатських запитів  з-поміж народних обранців від Буковини до Верховної Ради

Григорій Тіміш лідирує за кількістю депутатських запитів з-поміж народних обранців від Буковини до Верховної Ради

10.09.2015, 17:40

Станом на 09.09.2015 року по кількості зареєстрованих депутатських запитів з-поміж народних депутатів, які у Верховній Раді України представляють Буковину лідирує Григорій Тіміш. За час своєї роботи у парламенті він зареєстрував 46 депутатських запитів [http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=18142].

Серед них 20 депутатських запитів було скеровано до керівників міністерств і відомств України, 15 - місцевим органам влади і управління, 6 - Кабінету Міністрів України та 5 - Генеральному прокурору України.

На 41 депутатський запит народний депутат Григорій Тіміш вже отримав відповідь.

Всі депутатські запити, що були зареєстровані у Верховній Раді України так чи інакше дотичні до проблем Чернівецької області та 203 виборчого округу. Тематика депутатських запитів стосувалася: ремонту доріг в Чернівецькій області, побудови нового корпусу Рідківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Новоселицького району, надання статусу учасників бойових дій учасникам АТО з Чернівецької області, призупинення рішення про закриття 3-х малочисельних навчальних закладів, вжиття заходів для реалізації Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", захисту прав громадян та ін.

1