Група депутатів, наближена до попередньої влади, ставить за мету дестабілізувати ситуацію, - мер Чернівців

Група депутатів, наближена до попередньої влади, ставить за мету дестабілізувати ситуацію, - мер Чернівців

27.12.2014, 21:51

Про це під час прямого ефіру  програми «Суть речей» на радіо Станція 103.2 ФМ повідомив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

ВЕДУЧА: у такому контексті варто поговорити про те на скільки потребує оновлення нинішній склад ради.

 ОЛЕКСІЙ КАСПРУК: потребує. Я своєї думки не міняв з 2011 року, коли депутати незаконно відправили у відставку Миколу Федорука, обраного мера Чернівців. Міську раду треба перезавантажувати, єдине, що вже наближається час чергових виборів, тому змісту робити це все менше і менше. Сьогодні оголосити перевибори – це пройде певний час, а потім обирати нову раду, яка пропрацює півроку у кращому випадку – тут вже час грає не на цей процес.

 ВЕДУЧА: навіть сьогоднішня сесія показала досить конфліктний стан речей у сесійній залі, зокрема у вас постійний конфлікт з Володимиром Бешлеєм.

 ОЛЕКСІЙ КАСПРУК: у мене немає ніякого конфлікту з Володимиром Бешлеєм, є група депутатів, яка була наближена до попередньої влади, які на сьогоднішній день ставлять перед собою мету дестабілізувати ситуацію. Багато тих речей, які можна вирішити у нормальному конструктивному руслі, тихо-спокійно, вони просто перетворюють на шоу, флеш-моби, крики, воплі і таке інше. Це не тільки він, є й інші депутати і прикладом цього стала сьогоднішня сесія. Мене тішить одне – ми відкриті, сесія транслюється у прямому ефірі і городяни можуть все спостерігати і давати оцінку адекватності чи неадекватної поведінки тих чи інших депутатів.

Інформаційний партнер програми «Суть речей» на радіо Станція 103.2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

а шо п-о-д-е-й-к-у-є (видалено адміном) лже(видалено адміном) Єреміца галЬя)))))) (видалено адміном) вЄдає за (видалено адміном) хто кому кримінал,комунякориг...))))))

avatar

чернівчани

28 грудня 2014 09:55

Можливо питання навіть не в дестабілізації, а підготовці до захисту накраденого. Ось вимагають повернення незаконно отриманої квартири Бешлеєм, він буде крачати що це політична розправа, те саме з ділянками чи рестораном Сорбона Чесанова.

avatar

Василь

28 грудня 2014 19:20