Громадськість показала партіям на двері: особливо дошкульною є поразка регіонала, на підтримку якого влада задіяла різні схеми  (оновлено)

Громадськість показала партіям на двері: особливо дошкульною є поразка регіонала, на підтримку якого влада задіяла різні схеми (оновлено)

13.03.2013, 02:21

Вибори обласної громадської ради, що відбулися 12 березня, підтвердили загальновідому істину - партіям не місце в громадському парламенті Буковини!

Як повідомили www.buknews.com.ua в прес-службі Громадської ініціативи «Рідне місто», представники більш ніж півсотні громадських організацій, які брали участь у виборах, не підтримали кандидатури ні Матвія Куцака (керівника виконкому обласної організації Партії регіонів), ані Олексія Каспрука (голову обласної організації партії Фронт змін). Вони обидва проігнорували звернення громадської ради попереднього скликання, яким політичних діячів закликалося відстоювати народні інтереси в міській та обласній раді, не перетворюючи громадську раду на арену протистояння своїх партійних амбіцій. Вони відмовилися зняти свої кандидатури - і зазнали дошкульного фіаско.

Особливо неприємною для влади є поразка представника Партії регіонів, на підтримку якого були задіяні різноманітні схеми. Громадськість відреагувала на них дуже достойно, вказавши на двері непроханим гостям.

Як інформує управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, 12 березня, відбулися установчі збори з обрання персонального складу громадської ради при Чернівецькій обласній державній адміністрації, участь у яких взяли 52 представники інститутів громадянського суспільства Буковини.

За результатами таємного рейтингового голосування до складу новообраної громадської ради увійшло 27 учасників установчих зборів, які представлятимуть інтереси громадськості краю упродовж наступних двох років. Голова, його заступник, секретар та робочі органи громадської ради будуть обрані на її першому робочому засіданні.

1


КОМЕНТАРІ (7)

ось ця нібито громадська ініціатива "Рідне місто" - ті же регіонали, тіже тушки які хочуть набити кармати, краще б менше тренділи, а більше показували себе в роботі.

avatar

Степан

12 березня 2013 22:39

Фірташ кинув тупих чернівчан свом проектом -рідне місто! 

avatar

Івано-Франківськ

12 березня 2013 22:46

я засмучена тим, що Олексій Каспрук не пройшов у Буковинський парламент.......сподівалася на його перемогу..... Вважаю Олексія достойним та чесним політиком...а статтю - необ'єктивною....щодо того що "політики не мають боротися і демонструвати свої політичні амбиції!" Якщо політик не має амбицій - це вже не політик! Єдине що радує....що риг не пройшов!

avatar

Світлана Светлична

12 березня 2013 23:00

Це громадська ! рада а не політичний цирк, тому немає там місця для політичних клоунів
avatar

Каспер

13 березня 2013 09:32

У нас є бабло і ми всіх вас купимо!

avatar

Степан Ленігевич

13 березня 2013 10:10

Ой вей, і шо жі ви такоє пішітє?! А про Бешлея забули? Чи може він уже мандат свій депутатський склав?

 

Виходить, що це або рідне місто дезінформує громадськість, або букньюз, або рідний букньюз - таке собі спецефічне зрощення громадсько-політичного проекту з медійним ресурсом.

Адміну: ви справжній проффесіонал!, адже виставляти будь-що, щонадходить на вашу пошту ду-уже проффесійно! А якби від когось прийшло повідомлення про те, що хтось із народних депутатів-буковинців викинувся з вікна одного зі столичних готелів, теж би поставили?! Га? ;)

avatar

Лахман

13 березня 2013 10:28

Треба було бачити, як недолуго, тупо і безсоромно обиралася "нова" рада для папієва. Як "мучились" і "викручувались" Анциперов і Старик, але таки не догодили режиму...

avatar

Юрій

13 березня 2013 10:37