Громадські організації Вижниччини спростували закиди про можливу корупцію керівника відділу СБУ

Громадські організації Вижниччини спростували закиди про можливу корупцію керівника відділу СБУ

19.05.2014, 21:24

Ми, представники громадських організацій Вижницького району, надзвичайно обурені діями «авторів», чи «автора» безглуздих статей, розміщених в деяких інтернет-виданнях  про ймовірні  корупційні діяння начальника Вижницького міжрайонного відділення Управління СБУ в Чернівецькій області Кучерявого Сергія Миколайовича. Ми мовчали до тепер, але, проаналізувавши ситуацію та, достатньо знаючи Сергія Миколайовича, заявляємо про його абсолютну  непричетність до написаного. Звичайно, сумніву можуть підлягати дії будь-якої людини, проте, за усі роки роботи Кучерявого ми, навіть, і не чули, що ця людина є такою, якою його представили, напевно, великі недруги, ті, кому не попустився Сергій Миколайович.

     Знаємо, що робота СБУшників не дуже видна і не показна, але поки про них не чуємо, не обговорюємо, доти у країні є спокій. А, коли вже бруд  і брехня беруть верх над здоровим глуздом, то видно по даній ситуації, що твориться у державі. Візьміть усі і прочитайте, які саме повноваження має дана служба, зараз це не складно віднайти, почитайте який обсяг роботи та функціональні обов’язки, які ризики? Не можна «гонити бочку» на тих, хто чесно виконує свою роботу. Сергій Миколайович і його працівники чесно виконують свою роботу, вони фахові, і віддані своїй справі, порядні, і розсудливі. Всяко у житті буває, всі ми люди, можемо в чомусь помилятися, але, хто не працює, про того і нічого сказати, а хто працює віддано, правдиво, по совісті – того ще поливають брудом.

      Дії усіх попередніх влад, у вищих її ешелонах, настільки знівелювали повагу до районних керівників, що неможливо спокійно виконувати свою роботу. Проте, і працівники районної СБ, і міліції робили і роблять усе можливе, щоб жителі нашого району почували себе у безпеці. Сергій Миколайович своїми професійними діями, злагодженою роботою, підтримував і підтримує спокій в районі, не допускаючи проявів сепаратизму, міжконфесійних непорозумінь. Під час подій на Майдані, всі акції протесту були вагомими і в нашому районі, але без важких протистоянь, бійок, знищення державного майна, тощо. Нікого не ганяли, не відслідковували, хто хотів, всі їхали до Києва, не дивлячись на рід занять. Він чесний і порядний, насправді бореться за цілісність України, ми знаємо це точно, допоможе будь-кому в біді і ненавидить брехню.

     Прийдіть, скаржники, подивіться в очі і спитайте у нас Вижничан, про нього, ми вам дамо відповідь прямо в обличчя, а не займайтеся брудною перепискою. Ганьба таким!!!

     Звертаємось до  керівництва Управління Служби  Безпеки України в Чернівецькій області про те, що викладена інформація стосовно дій Кучерявого С.М. не має підтвердження!

      Громадськість  допоможе відстояти нормальних і потрібних району людей!

      З повагою:

 голова ветеранської ради Вижницького району                 Бойко І.М.

 голова районної організації Всеукраїнської спілки ветеранів Афганістану        Мудрак В.С.

 голова районного Всеукраїнського об’єднання «Просвіта»  Никифоряк Д.М.

голова районного товариства «Гуцульщина»                      Марчук В.Г.

голова районного ВФСТ «Колос»                                       Карлійчук В.Г.

Коментар BukNews: Згадка назви сайту у тексті цього звернення змушує нас до короткого коментаря. Вітчизняна демократія, вочевидь, є ще настільки незрілою, що інколи призводить до певного нерозуміння ролі ЗМІ для її зміцнення.  Завдання ЗМІ доводити до громадян усю суспільно значиму інформацію. Власне це й було зроблено, коли сайт опублікував не авторський матеріал, як неправильно вказують автори заяви, а звернення щодо можливих корупційних дій на адресу Громадської ради при УСБУ в Чернівецькій області, розіслане авторами в більшість чернівецьких ЗМІ. Нашим завданням у даному конкретному випадку було оприлюднення суспільно значимої інформації для її подальшої перевірки правоохоронними органами, як того вимагає закон,  а не правова оцінка цих фактів. Це прямо вказано у редакційній підводці до тексту заяви.

Як повідомли BukNews у прес-службі УСБУ в області, управлінням СБУ в Чернівецькій області з приводу публікацій в мережі Інтернет щодо можливих протиправних дій співробітників СБУ розпочато службову перевірку.

Водночас звертаємо увагу громадян: якщо вам стало відомо про факти корупції та інші протиправні діяння (зокрема, співробітників Управління), ви можете звертатися  безпосередньо до керівництва Управління з усною або письмовою заявою, чи повідомляти за телефоном довіри (0372) 54-02-04, який діє цілодобово. Інформація, яка надійде буде обов’язково перевірена, за результатами  -  прийняті відповідні рішення згідно з чинним законодавством.

1


КОМЕНТАРІ (3)

просвіта ,колос і К стали слидчими правоохоронними органами?

слідство веде прокуратура та слідчі відділи,а ви шановні захисники будете свідками якщо так хочете

 

корупцію будув викорінювати,і буду садити за грати корупціонерів

ніодин кришувальник корупціонер та злодюга не сховається від суду та правди

 

avatar

славік

19 травня 2014 19:17

оце усе наробив кіцул після свого звільнення, роздав гроші всяким вакарюкам-ковальцам щоб почали дистабілізацію сбу.   але за брехню треба відповідати,   тому сайт повинен подати в суд на своі джерера які його підставляють!!!!

avatar

цукенберг

19 травня 2014 20:42

слухай сукенберг, скажи свому пукенбергу що може в дупу цмокнути як даний сайт так і кіцула

ви з корупціонерами давгошеєми та довгоруками так вже запецкалися в взятках та контрабанді, що вам непоможут ні свідки громадські ні сектанські ,а оці підписанти то добре слідчі та суд розберутьсє

avatar

Міша

19 травня 2014 21:16