«Гройсман знає, що Продан його не підтримала», - нардеп

«Гройсман знає, що Продан його не підтримала», - нардеп

17.08.2016, 03:11

Народний депутат України Максим Бурбак під час неформального спілкування з журналістами відповів на питання про те, чи задоволений керівник українського уряду підтримкою своїх дій з боку буковинських активістів  БПП-Солідарність.

 

Про це повідомляє www.buknews.com.ua.

-          Впевнений, що вже прийшов час просити Каспрука ініціювати введення мораторію на психічне обстеження деяких депутатів на предмет популізму. Не знаю, чи існують ліки від хвороби популізму, але їх треба шукати. Хвиля популізму накрила Чернівці, Верховну Раду України…   

-          Ситуацію цілеспрямовано розхитують для проведення виборів. Проте нічого крім шкоди державі вони не принесуть. Політична ситуація докорінно не зміниться. Підсиляться позиції Каспрука і Продана, що знову виллється  у той самий конфлікт. У мене немає результатів соціологічного дослідження, але я бачу результати останніх довиборів до Верховної Ради України, - сказав Максим Бурбак.

-          Де зараз народні депутати від БПП, які мають підтримати свого Президента і прем’єр-міністра від БПП?  Дуже хотів би побачити цікаву дискусію заступника керівника фракції БПП-Солідарність у Верховній Раді України пані Оксани Продан зі своїм однофамільцем.  Напевно саме вона мала би захищати урядову лінію потрібних, але дуже непопулярних кроків у стінах Чернівецької міської ради.   

-          У мене є історія власних стосунків з прем’єр-міністром України Володимиром Борисовичем Гройсманом. Ми працювали в першому уряді, де він як віце-прем’єр-міністр курував міністерство інфраструктури, яке я очолював. Досить плідно ми співпрацювали, коли він був спікером парламенту, а я народним депутатом, керівником фракції «Народного Фронту». Співпрацюємо ми і зараз, тому що до очолюваного Володимиром Борисовичем Гройсманом  коаліційного уряду входять сім міністрів від «Народного Фронту». Ми часто спілкуємося… Думаю, що він знає про те, що Оксана Продан не голосувала за прем’єр-міністра Гройсмана, - сказав Максим Бурбак.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куліша зобов’язали захищати урядову позицію від чернівецьких популістів, але він проігнорував доручення

1