Говорять люди: «Я підтримую всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»

Говорять люди: «Я підтримую всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»

08.10.2015, 13:43

 Юрій Савович СТЕПАН, с. Підзахаричі Путильського району:

-              На мою думку, це єдина політична сила,  яка справді вболіває за простих людей, старається їм допомогти, ставить їхні потреби на перше місце своєї діяльності. Наприклад, фракція «Батьківщина» у Верховній Раді України робила все необхідне, щоб домогтися ухвалення парламентом обґрунтованих тарифів. Зокрема лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко неодноразово піднімала тему  необґрунтованого тарифу на газ, вона переконувала і  уряд, і парламент, що для  потреб населення треба дати максимум українського газу.  На одній із передач Савіка Шустера на переконливих прикладах довела, що  тарифи можливо знизити за рахунок частини газу з договорів  спільної діяльності, скасування податків, а саме – рентної плати за видобування газу.

     Також лідер нашої партії робить усе можливе, щоб зменшити нормативи по тарифу на тепло. Є звернення до всіх місцевих рад, щоби встановити норматив споживання на базі реальних обрахунків.

    У нашому районі та в с. Підзахаричі зокрема,  немає природного газу та тепломереж, але встановлено тарифи, зокрема по селищу Путила, на постачання води та водовідведення. І на червневому засіданні виконкому, коли комунальна служба звернулася, щоб підняти тарифи, то виконком відхилив її прохання, обумовивши це тим, що потрібно  провести дійсно реальні розрахунки, залучивши до цієї справи спеціалістів.

    Захист людей для ВО «Батьківщини» - це врятування країни, це поліпшення соціальної ситуації.

 Іван Григорович ЯКИВЮК, с. Розтоки Путильського району:

 -               Мені імпонує ВО «Батьківщина» і зокрема її лідер Юлія Тимошенко в тому, що на всіх рівнях відстоюються потреби простих людей. Зокрема, у розмові з лідерами профспілкових об’єднань Юлія Тимошенко заявила: «Я не вірю в успішність держави, якщо в ній не будуть нормально заробляти люди». І це справедлива вимога, бо як можна при нинішніх цінах отримувати тисячу гривень заробітку? Цього  не вистачає на елементарне.

    Також фракція «Батьківщина» у Верховній Раді  добивається індексації пенсій та зарплат, скасування необґрунтованого оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів. Для індексації пенсій та зарплат  лідер «Батьківщини» переконана, що є бюджетні кошти, адже державний бюджет за п’ять місяців поточного року перевиконаний на 11,4 відсотка (на 21 мільярд гривень). Це все говорить про те,  що «ВО «Батьківщина» проводить потужну роботу в царині соціального захисту.

 Анна Василівна МАКСИМ’ЮК, с. Шепіт Путильського району:

        - Це політична сила, яка  дієво підтримує План  законодавчого забезпечення  реформ в Україні.  Це, зокрема, стосується  наболілого для села питання -  мораторію на торгівлю землями сільськогосподарського призначення. ВО «Батьківщина»  також за реальний соціальний захист, за подолання в державі корупції. І, зокрема,  коли мова ведеться про гідну заробітну плату, то це і є той чинник, який допоможе подолати корупцію.

   Імпонує мені й те, що «ВО «Батьківщина» багато робить в плані наближення до Європейського Союзу. Зокрема в одній із своїх статей лідер «Батьківщини» зазначає: «Одним із чітких шляхів, яким Європа може продемонструвати, що її Угода про асоціацію в Україні діє, є сприяння інвестиціям в мою країну». Якби це дійсно сталося, ми б мали додаткові робочі місця, розвиток інфраструктури, відновлення   виробництва та надійний соціальний захист. Я – за «ВО «Батьківщину», бо це народна партія, це партія, яка вболіває за кожного з нас.

1