Говорять люди: «Я підтримую партію «Батьківщина», її лідера Юлію Тимошенко і всю її команду на місцевому рівні»

Говорять люди: «Я підтримую партію «Батьківщина», її лідера Юлію Тимошенко і всю її команду на місцевому рівні»

22.10.2015, 14:59

Віра Іванівна ТУЛЮЛЮК, с. Кам’яна Сторожинецького району:

Я багато років голосую за партію «Батьківщина» та її лідера Юлію Тимошенко. Дуже важко переживала тоді, коли вона була ув’язнена. Вірю одному політику – їй. Тому що якби вона сьогодні була або прем’єром, або президентом – я щиро вірю, що не було б таких тарифів, щиро вірю, що не було б такого, що робиться зараз з нашою валютою, з нашою гривнею. Я пам’ятаю кінець 90-х років, коли ми не отримували зарплат, пенсій, нам відключали світло… І тільки тоді, коли Юлія Володимирівна прийшла в уряд – то вона це припинила і з того часу ми почали жити нормальним життям.

Я бачу і в нас у селі – партія «Батьківщина» і її активістка Світлана Фочук, обласний депутат, займається кожною ділянкою життя нашого села. З її допомогою відремонтовано Будинок культури, дитячий садочок, турбується життям старих людей, старається кожному щось допомогти. У мене хворіла правнучка, і Світлана перша відгукнулася на цю біду.

Тож я щиро вірю і «Батьківщині», і нашій місцевій «Батьківщині», і особисто Юлії Володимирівні.

Анастасія СІМАК, м. Чернівці:

Я підтримую партію «Батьківщина» і її лідера Юлію Володимирівну і всю її команду на місцевому рівні. Тому що я зовсім скоро стану мамою і вірю, що моя дитина народиться і виросте у вільній країні, без війни. А ті виплати навіть дитячі, які дає наша держава на цей момент – їх не вистачає навіть на памперси. А Юлія Володимирівна підтримала всіх так, що підняла ці виплати, вони зростали в прогресії залежно від того, яку дитину народжує жінка: першу, другу, третю…, а не так, як при теперішньому уряді – мізерні гроші...

1