Говорять люди: 'Батьківщина' насправді  відстоює інтереси народу, і інших таких партій зараз не бачу'

Говорять люди: "Батьківщина" насправді відстоює інтереси народу, і інших таких партій зараз не бачу"

01.10.2015, 13:37

Петро Іванович Мицкан, с. Банилів Вижницького району

«Я сам позапартійний, але давній прихильник «Батьківщини». Дуже поважаю лідера партії Юлію Тимошенко, багато вона особисто зробила для країни. Та і в нашому районі партійці молодці. Олена Порфирівна Акришора, голова районної «Батьківщини» - справжній боєць! Знаю її принципову позицію і стійкість ще з 90-х років. Тоді національне відродження України розпочав Народний Рух, і я радий, що згодом Рух був в одному блокові з «Батьківщиною».

Ця партія насправді  відстоює інтереси народу, і інших таких зараз не бачу.  Адже треба реально дивитися на речі: хто справді щось робить, а хто просто крикун.

Партія має працювати, добиватися правильних рішень, впливати на політику, а не, як дехто вважає, роздавати гроші і цим до себе приваблювати. Партія – не спонсор!

Точно знаю, що «Батьківщина» добивалася цілком реальних результатів для людей. Я сам виробник, і добре пам’ятаю відключення електроенергії 1996-го року. Це ж неможливо було працювати! І тільки Тимошенко це зупинила. «Юліна тисяча» - так називали компенсацію тих втрачених заощаджень, які люди в радянські часи робили в Ощадбанку СРСР. Хто ще, крім Юлі, ті відшкодування робив? Ніхто. А приватизація Криворіжсталі! Це єдиний об’єкт, який був приватизований відкрито і прозоро – саме завдяки Тимошенко.

Це правдиві факти, і їх треба розповідати людям, адже їм забивають голову пропагандою, розповідають, начебто «Батьківщина» - зі «старої колоди політичних карт». Це не так. На сьогодні реальна ситуація, що «Батьківщина» може перемогти. І на майбутніх президентських виборах також.

Ми по селах придивляємося до місцевих кандидатів, вибираємо, до кого душа лежить. І «Батьківщина» залежно від цього думає, кого від себе в місцеві ради рекомендувати. Щоб це були перевірені люди. Я бачу, що перспективи в цієї політичної сили чималі. «Батьківщина» розправляє крила.

Руслан Миколайович Погребняк, смт. Берегомет Вижницького району: «Мені дуже імпонує лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Розумна жінка, розумні речі говорить і робить. Такій хочеться допомогти щось змінити. Знаю, що партія оновлюється, приходять нові, активні і порядні люди, і їх багато.  З ними можна буде змінювати країну на всіх рівнях.

Ми тут – невелике село, хочемо, щоби і тут людям жилося краще. Але ні попередня влада не давала нічого робити, ні ця тепер не дає. Я депутат селищної ради і знаю не з переказів,  що «прикручують» з усіх сторін, фінансування як не було, так і нема. А закони, які приймають, щось не повертають на краще. Хочемо змін, об’єднуємося на місцях з активними людьми, сподіваємося на «Батьківщину».

1