Хотинський держлісгосп передав продукти воїнам на охоплений війною схід країни

Хотинський держлісгосп передав продукти воїнам на охоплений війною схід країни

18.05.2018, 09:42

З ініціативи директора ДП «Хотинське лісове господарство» Івана Петровича Вілянського  усі п’ять лісництв держлісгоспу, працівники адмінконтори активно долучились до збору продуктів, інших необхідних речей для наших воїнів, які на охопленому війною сході країни стоять на захисті української землі.

Від лісівників Хотинщини дарунки бійцям на Схід доставили сьогодні, у Свято Вознесіння Господнього, на територію Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства лісничий Колінківецького лісництва Віталій Іванович Мельник та лісничий Хотинського лісництва Віктор Миколайович Кучер (на фото).

«Завдяки небайдужості, доброму серцю буковинців ми можемо підтримувати наших хлопців на цій неоголошеній війні, – каже волонтер, керівник ГО «Буковинська громада» Володимир Дорош. – Лісівники області завжди підтримують девіз нашої громадської організації «Спільними зусиллями – до перемоги». Від держлісгоспів краю ми щомісяця отримуємо допомогу – продуктами, дизпаливом, яким заправляємо машини у неблизьку дорогу. Дякуємо Чернівецькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Хотинському держлісгоспу за чергову надану допомогу та 300 літрів диспалива. Наш волонтер Василь Назарко доставить зібрані лісівниками продукти, різноманітну домашню консервацію, овочі, фрукти нашим бійцям на схід, які захищають Україну безпосередньо на лінії розмежування».

Як і у попередні рази, поведе завантажений продуктами автомобіль у Луганську та Донецьку області волонтер Василь Назарко.

«Взявся – то роблю, бо це дуже потрібно. Дорогою до нас приєднаються волонтери з Львівської та Київської областей, – розповідає пан Василь. – Ми знову їдемо на лінію розмежування, у самий епіцентр військової напруги. Цього разу завітаємо з дарунками і добрими побажаннями від буковинських лісівників до батальйону «Айдар», до наших хлопців з чернівецької 80-ї аеромобільної бригади. У цих бойових підрозділах є багато воїнів саме з Хотинського району. Їм особливо приємно буде отримати допомогу від земляків».

А ще наших волонтерів чекають у луганському селі Кримське та у станиці Луганська. Найбільші бойові дії розгортаються зараз саме там. «Місцевій школі передамо борошно і цукор від буковинців», – каже Василь Назарко.

Прес-служба Чернівецького ОУЛМГ

1