Хотинчани провели захисників-атовців після відпустки. Автобус забили гостинцями

Хотинчани провели захисників-атовців після відпустки. Автобус забили гостинцями

14.07.2016, 17:29

У вівторок до місця дислокації свого підрозділу відбули військовослужбовці-земляки із 10-ї гірсько-піхотної бригади. Бійці прибули на похорон побратима з Долинян, відвідали свої родини та провели декілька днів разом із найдорожчими.

Однак кількаденна відпустка скінчилася, і земляки-герої знову поїхали на схід. Аби підтримати захисників, небайдужі жителі району, підприємці та сільськогосподарські виробники краю «запакували» їхній автобус найрізноманітнішим крамом. 

Тут і продукти харчування, і консерви, і пляшки із питною водою, і речі першої необхідності, і ще багато чого – усе те, що потрібно воякам у зоні АТО.

– Краяни зібрали близько півтори тонни продуктів: овочі, крупи, свіжі фрукти, сухофрукти, олія, а також питна та мінеральна вода, і, що найважливіше, придбали найнеобхідніші медикаменти, – зазначив один із ініціаторів збору цієї допомоги, очільник Недобоївської об’єднаної територіальної громади Юрій Юзва. – Також побратимів Валерія Ротара було забезпечено пальним для повернення на схід.

Проводжати чоловіків прийшли діти та дружини. Жінки не плакали, кажуть: «...уже сліз немає – усе виплакали. Тепер лише молимося, аби Всевишній допоміг їм». А батьки просили малечу слухатися матерів і допомогати їм у побуті. Давши настанови дітворі та міцно обнявши дружин, чоловіки сіли в автобус і відправилися на схід.

Наш кор.

Детальніше тут: http://www.hotvisti.com.ua/news/proveli-nashikh-zakhisnikiv-na-skhid/

1