Гості Чернівців отруїлися  у кафе “Львівські круасани”

Гості Чернівців отруїлися у кафе “Львівські круасани”

11.03.2019, 22:36

Хотіли смачно поснідати, натомість потрапили до лікарні. 8 березня в кафе “Львівські круасани” у Чернівцях отруїлись п’ятеро туристів. Після відвідин закладу громадського харчування людей госпіталізували. Працівники Держпродспоживслужби провели перевірку у закладі і виявили чимало порушень. Наразі кафе зачинили на десять днів для того, аби там усунули недоліки та врешті встановили причини отруєння.

 

Фахівці знайшли ряд порушень у роботі кав’ярні "Львівські круасани", п’ятеро відвідувачів якої в Чернівцях потрапили до лікарні із отруєнням.

Про це повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк, йдеться у сюжеті телеканалу UA:Буковина.

Він повідомив, що працівники закладу працювали без медичних книжок.

"Харчові відходи розміщувались у незакритих контейнерах, конструкції яких не забезпечували максимальний рівень захисту та їх дезінфекцію. І були частково відсутні документи на продукти харчування", - повідомив посадовець.

За його словами, фахівці управління відібрали у закладі проби сирого яйця, м’яса і води.

"Гадаю, ми впродовж кількох днів будемо мати інформацію та підтверджений діагноз. Також були відібрані проби від працівників щодо сальмонеллоносійства", - повідомив О. Александрюк.

Посадовець додав, що до результатів експертизи та усунення всіх порушень на власника кафе складуть припис і накладуть штраф. 

Джерело: ТВА

1