Горук, тушки і регіонали скликають позачергову сесію, щоб зробити Папієва головою обласної ради? (+ додано відео 01.11.13 о 8.40)

Горук, тушки і регіонали скликають позачергову сесію, щоб зробити Папієва головою обласної ради? (+ додано відео 01.11.13 о 8.40)

31.10.2013, 21:07

На 4 листопада скликається позачергова сесія Чернівецької обласної ради, на якій голова ради Михайло Гайничеру попроситься у відставку за станом здоров’я. Про це на прес-конференції розповів народний депутат від ВС "Батьківщина" Максим Бурбак.

- Гайничеру напише заяву і піде на пенсію та запропонує обрати на місце голови облради Михайла Папієва, - розповів М.Бурбак. - Папієв відчуває, що над його головою згущуються хмари і піде на "запасний аеродром". Піде у представницький орган, де нічого не треба робити і ні за що не відповідати.

Народний депутат вважає, що таким чином губернатор втече від відповідальності на зимовий період, до якого область не готова і не має коштів.

Як повідомляє прес-служби облради,  4 листопада відбудеться дев’ятнадцята позачергова сесія обласної ради

 У відповідності до розпорядження голови Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру  № 219  від 31 жовтня 2013 року «Про скликання 19-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VІ скликання», на підставі статей 46-ї та 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2.1.5. частини 2.1. розділу ІІ Регламенту обласної ради VI скликання 
4 листопада 2013 року о 12-й годині в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) відбудеться 19-а позачергова сесія обласної ради. На розгляд сесії внесено наступні питання:

            1.Про внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік.

          2.Про звернення депутатів Чернівецької обласної ради VІ скликання до Верховної Ради України про ініціювання внесення змін до Податкового кодексу України щодо визначення порядку сплати податку на доходи фізичних осіб невідокремленими структурними підрозділами, що здійснюють свою діяльність не за місцезнаходженням відокремленого структурного підрозділу.

         3.Про списання та передачу окремого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

           4.Інші.

                  На сесію запрошуються народні депутати України від Чернівецької області, голова та заступники голови обласної державної адміністрації, прокурор Чернівецької області, голови апеляційного і господарського судів Чернівецької області та Чернівецького окружного адміністративного суду, голови районних рад і районних державних адміністрацій, секретар Чернівецької міської ради та Новодністровський міський голова, голова облпрофради, голова обласної ради ветеранів України, голова студентського парламенту Буковини, окремі керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, генеральний директор Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії, представники засобів масової інформації.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну, і Кирилюк підписала з Фронту Змін. Нормально хай працюють. Цей Бурбак що не розуміє, що завдання депутата працювати. Чи так як не ми то хоч потоп. Дивно

avatar

Хм

01 листопада 2013 10:11