Горук прогуляв пленарне засідання, щоб потім легше було штрикати в очі колегам?

Горук прогуляв пленарне засідання, щоб потім легше було штрикати в очі колегам?

14.03.2013, 19:51

Під час третього пленарного засідання 14 сесії, яка не була завершена минулого року, журналісти звернули увагу на відстуність в сесійній залі депутата Чернівецької обласної ради Назара Горука. Місце поруч з Віталієм Мельничуком, яке зазвичай займав Назар Горук було порожнім майже до самого обіду.

Натомість на 15 сесію обласної ради, яка відбулася сьогодні ж, Назар Горук з'явився, й одразу дорікнув колегам з опозиції. Відтак новинні сайти поширили новину: Депутат обласної ради Назар Горук не розуміє, як опозиція могла допустити те, що 14-у сесію обласної ради закрили, бо під час неї рішення приймалися незаконно.

"40 з лишнім депутатів на минулій сесії приймають рішення про те, щоб виділити земельну ділянку в Новодністровську і приймають питання щодо "Букіністу". Коли ми вийшли із залу, ми нарахували близько 46 депутатів. Тобто, журналісти і ми виступаємо проти "кнопкодавства". Водночас ми допускаємо закриття 14-ої сесії, яка узаконила отих два питання. Цього, гадаю, опозиція не мала допустити. Хочу, щоби депутати розуміли, що ті два питання - про Новодністровськ і "Букініст"- прийняті незаконно", - сказав "свободівець".

Водночас перший заступник голови ОДА Георгій Галиць задоволений тим, як працюють депутати Чернівецької обласної ради.

Про це він заявив у четвер на початку 15 сесії обласної ради 6 скликання, передає із сесійної зали кореспондент molbuk.ua.

"Ми сьогодні довели, що можемо швидко і конструктивно працювати, не залежно від партійної приналежності кожного депутата", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні до 13.00 депутати обласної ради розглянули 16 питань 14 сесії, яка була не завершена. О 13.30 голова облради Михайло Гайничеру оголосив відкриття другої за день, 15 сесії облради 6 скликання.

За матеріалами  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

Тільки на Горука одна надія. Горук наш мер !

avatar

QQQ

14 березня 2013 18:30

Правильно Горук говорить. Опозиція фактично визнала порушення влади. А може і здала владі Пляж Новодністровський і Букініст.

avatar

Фист

14 березня 2013 18:49

Горука скоро виженуть з Свободи за анархію. Він і Забродський планують створити нову партію "ЗАПОЦЬКЕ ГОРЕ".

avatar

Наташа

15 березня 2013 10:06

Дивні речі творяться у Чернівецькій „Батьківщині”!!! Для простих партійців не зрозуміло, хто нею керує, Мунтян, Бурбак чи хто???
Останнім часом активність партії різко знизилась. Складається враження, що Бурбаки та Мунтяни здають „Батьківщину” за 30 срібників!!! Ігноруються активні члени партії. Навіть не подякували за роботу на виборах. А голову міської організації, довели до інфаркту. Сам же Мунтян роботу запустив, на мітингах його не видко, лиш сфотографується і ховається від людей. Коли починає про щось говорити чи виступати, краще би це не робив а мовчав. От такий лідер в Чернівецькій обласній організації. Якщо так буде далі то „Батьківщини”, як партії, в області не стане.
Далі буде.......

avatar

Хто розвалює „Батьківщину” в Чернівцях???

15 березня 2013 11:29

Бурбаки хочуть взяти під контроль Свободу так як взяли під контроль Батьківщину. Поки там є Горук вони цього зробити не можуть. От і ллється на Горука всякий бруд. Кажуть Тягнибок володіє інформацією яку йому доносить Бурбак, Яценюк і Зелик. Зелик пляше під Бурбака. Мельничук своєї думки не має. Прості люди підтримують Горука і говорять що вийдуть зі Свободи якщо далі буде так ніби злили Свободу яценюкам. А Горук відмовився очолити Свободу, бо область зливають Яценюку

avatar

007

15 березня 2013 13:29