Городян та гостей міста запрошують сьогодні прогулятися «Етнічними стежками Чернівців»

Городян та гостей міста запрошують сьогодні прогулятися «Етнічними стежками Чернівців»

17.08.2017, 11:40

Сьогодні, 17.08.2017 р., о 17.00 год., Відкритий університет для дорослих запрошує усіх чернівчан та гостей міста прогулятися «Етнічними стежками Чернівців». 

Впродовж екскурсії під такою назвою Ви зможете дізнатися не тільки і не стільки про цікаву історію та прекрасну архітектуру Чернівців, а й відчути весь безмежний простір національного колориту нашого міста. 

Цікаве спілкування та занурення в унікальну історію та культуру різних етносів – усе це чекає на Вас у Польському народному домі (Товариство польської культури ім. Адама Міцкевича) Румунському культурному центрі ім. Єудоксія Гурмузакі; Музеї історії та культури євреїв Буковини; Українському народному домі; Центральній синагозі Буковини та Єврейському навчальному центрі "Сімха".

Екскурсія безкоштовна!

Стартуємо о 17.00 год. від входу у Чернівецьку обласну універсальну бібліотеку ім. М. Івасюка (вул. Кобилянської, 47)

Цінності, що збагачують повага до інших культур: репортаж з частини попередньої екскурсії

У кожного з нас свої життєві цінності та пріоритети. Те, що може бути життєво важливим для одного, для іншого не має принципового значення. Та й чи цікаво нам знати, що думає інший? Той, що живе поруч? У кого, можливо, інша мова, традиції, звичаї. То може варто бути допитливішими? Пізнавати один одного? Помічати речі, які не помічають інші, хоча ці речі настільки прості? Повага до інших культур - цінності, що збагачують.

1