Голови об'єднаних громад повідомили про бомбу під фундаментом місцевого самоврядування на Буковині

Голови об'єднаних громад повідомили про бомбу під фундаментом місцевого самоврядування на Буковині

06.11.2015, 19:36

Своє занепокоєння з приводу ситуації посадовці органів місцевого самоврядування виклали у листі на адресу народних депутатів України. 

5 листопада відбулося 2-ге зібрання голів рад новостворених об"єднаних територіальних громад Чернівецької області. Остаточно було прийнято і затверджено звернення до народних депутатів України стосовно законопроекту № 3106 (Текст додається). Голови новостворених громад також ініціювали створення асоціації об"єднаних територіальних громад Буковини, а також виявили бажання ініціювати питання про створення Всеукраїнської асоціації і вимагати погодження законопроектів із новоствореними громадами.

- Нараді за участю фінансистів області передувала зустріч "Буковинської десятки" (голів рад новостворених об"єднаних територіальних громад Чернівецької області). В результаті обміну думками було прийняте звернення до народних депутатів, представників Буковини, щодо майбутнього фінансування ОТГ, ефективних форм співпраці і захисту своїх інтересів. Експерти регіонального офісу реформ ознайомили лідерів ОТГ із порядком проведення перших організаційних сесій, юридичним і організаційним супроводом їх становлення і початку роботи. Про це BukNews повідомив перший заступник голови Чернівецької обласної ради Ярослав Курко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ назвав новоутворені буковинські територіальні громади неповноцінними та відправив на дооб'єднання

1