Голову ОДА Ванзуряка не впізнали і не пускали в 'будинок з левами', голову облради Гайничеру - не зняли, родині Аксенина виділили 100 тисяч

Голову ОДА Ванзуряка не впізнали і не пускали в "будинок з левами", голову облради Гайничеру - не зняли, родині Аксенина виділили 100 тисяч

11.04.2014, 17:23

Всіх, хто хотів потрапити на сесію Чернівецької обласної ради, яка проходить сьогодні, зупиняли бійці самооборони. Пропускали лише тих, хто мав відповідні документи — депутатів, чиновників, журналістів.

Стався курйоз - молодий хлопець у камуфляжі не впізнав голову облдержадміністрації Романа Ванзуряка і відмовився пропускати того на третій поверх.

Як з’ясувалося, у Ванзуряка ще немає посвідчення.

- Хлопці, не ганьбіться, хіба не бачите, хто це, - крикнув хтось згори.

- А я не знаю кожного в обличчя, - відповів самооборонець.

Втрутився один з депутатів, який переконав самооборонців пропустити губернатора.

Питання про звільнення голови Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру сьогодні розглядатися не буде. У порядку денному питання не було, однак чимало депутатів припускали, що його внесуть на розгляд з голосу. Тим більше, що цього вимагали активісти "Правого сектору".

Однак Михайло Гайничеру сьогодні на сесію взагалі не прийшов, засідання веде заступник Валентин Маніліч. Отож голову точно не переобиратимуть.

Як відомо, голова Чернівецької облради Михайло Гайничеру відсутній. Він перебуває у відрядженні в Києві.

Не прийшли на позачергове засідання і Михайло Папієв та Георгій Галиць.

Нагадаємо, у порядку денному є питання про обрання першого заступника голови.

У Чернівецькій обласній раді представили нового молодого депутата. Голова обласної виборчої комісії Іван Журавля представив нового депутата від ВО "Свобода" Віктора Томака та вручив йому депутатське посвідчення.

Віктор Томак з трибуни порадив своїм старшим колегам чесно працювати.

"Невже ви хочете увійти в історію, як погані діячі?" - сказав новий депутат.

Депутати облради виділили 100 тисяч гривень сім'ї загиблого чернівчанина Василя Аксенина. Більшістю голосів обранців ухвалене питання про виділення коштів родині загиблого на Майдані чернівчанина Василя Аксенина. "Виділити кошти сім'ї загиблого під час подій на Майдані Незалежності Аксенина Василя Степановича в сумі ста тисяч гривень без урахування оподаткування, як виняток, за рахунок "Обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення "Турбота"на 2013-2015 роки" - йдеться у рішенні.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

А крикнув з гори. сраколиз горук

avatar

Свідок

11 квітня 2014 19:42