Голову фракції 'Фронт Змін' в Чернівецькій обласній раді Ярослава Курка охорона не пустила до приміщення облради, бо це майже мавзолей

Голову фракції "Фронт Змін" в Чернівецькій обласній раді Ярослава Курка охорона не пустила до приміщення облради, бо це майже мавзолей

20.08.2013, 21:28

В продовження теми: сьогодні не пустили до приміщення обласної ради депутата цієї ж ради Ярослава Курка. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. - Наївні правоохоронці пояснили свої дії інструкцією з охорони об’єкту №1. Саме так в документі обізвали приміщення Чернівецької обласної ради. В колишньому СРСР об’єктом №1 був Мавзолей Леніна. Все по Фрейду. Усвідомлюють, що дуже скоро це буде мавзолей їхньої політичної кар’єри.

"Без попереднього замовлення входити в приміщення Адмінбудинку, крім працівників ОДА та виконавчого апарату обласної ради, можуть народні депутати України, депутати обласної ради, керівники РДА, районних рад та міських рад обласного значення". Всім решта - зась. Так вирішив голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру та перший заступник голови ОДА Георгій Галиць.

- Ось як у нас, на Буковині - краї, де варто жити, Вас - журналістів, всіх депутатів місцевих рад (сільських, селищних, міських і районних), помічників депутатів всіх рад, не говорячи вже про простих смертних-буковинців, громадян України, палко і міцно-ніжно "любить" місцева влада, - каже депутат обласної ради Ярослав Курко. - Цим неправомірним і протизаконним розпорядженням порушено норми щонайменше трьох діючих законів України. 

Джерело: www.chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Треба скоріще позбавлятись від попа та галі!

avatar

Чернівчанин

20 серпня 2013 22:50

А колишнім депутатам можна ?

avatar

Назар Горук

21 серпня 2013 09:17