Головним паркувальником Чернівців став Костянтин Романов

Головним паркувальником Чернівців став Костянтин Романов

10.09.2019, 12:05
Інспекцію з паркування у Чернівцях очолив Костянтин Романов

Інспекцію з паркування у Чернівцях очолив Костянтин Романов. Про це розповів міський голова Олексій Каспрук. Мер уже підписав відповідний наказ про призначення. Про це пише UA: Буковина.

Відповідно до деклараці Костянтина Романова, раніше він працював головним спеціалістом відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління укртрансбезпеки у Чернівецькій області.

Нагадаємо, у Чернівцях керівник управління контролю за благоустроєм міськради Сергій Обшанський обіцяє надходження додаткових 3-4 мільйонів гривень до міського бюджету у разі повноцінного функціонування інспекції з паркування.

Про це посадовець сказав у ефірі телеканалу "Чернівці" у четвер ввечері, пише molbuk.ua.

Зокрема, Обшанський у прямому ефірі звернувся до головних посадовців міськради з проханням дати можливість запустити роботу інспекції з паркування.

"Я більш, ніж впевнений, сьогодні кажу це вперше на телебаченні. Чернівецькому міському голові, виконкому і депутатському корпусу – якщо в 2019 році ми профінансуємо повністю запуск інспекції з паркування, то в 2020 році я принесу в бюджет міста 3-4 мільйони гривень. А за ці гроші можна зробити якісь гарні справи, правда?", – повідомив Обшанський.

Як відомо, у Чернівцях міськрада не має техзасобів для фіксації порушень правил зупинки і паркування авто.

Під час превентивних заходів інспекторки з паркування за дві години роботи в центрі Чернівців виявили 45 транспортних засобів, які порушили правила паркування. За підрахунками Обшанського, у разі накладення штрафів на цих порушників, бюджет Чернівців міг би зрости на 11475 гривень.

1