Головний освітянин Чернівців звільнився з посади через низьку зарплату

Головний освітянин Чернівців звільнився з посади через низьку зарплату

26.08.2015, 19:47

Начальник управління освіти Чернівців Георгій Олійник звільнився зі своєї посади. 

Про це він повідомив на серпневій конференції освітян, що відбулася 26 серпня у Чернівецькій гімназії №7.

- 14 серпня я прийняв для себе таке рішення, - сказав Георгій Олійник. - Воно було для мене важким. Я розпочинав свою роботу піонервожатим і завершив посадою начальника управління освіти. Ми з вами провели разом складних півтора року. Дякую всім за роботу, співпрацю, розуміння. 

Георгія Олійника присутні на конференції директори шкіл провели оплесками. Після цього взяв слово міський голова Олексій Каспрук. 

- Георгій Северинович багато зробив за цих дуже складних півтора року, - зазначив мер. – Хочу подякувати йому за те, що він, повертаючись до своєї педагогічної роботи, прийняв мою пропозицію стати радником із питань і науки (на громадських засадах). Георгій Олійник залишається працювати над нашими завданнями однією дружною родиною. 

Під час розмови з кореспондентом molbuk.ua Олексій Каспрук зазначив:

-У нас є декілька кадрових рішень, які ми маємо прийняти до першого вересня. Зокрема, щодо двох директорів освітніх закладів. А також призначити начальника управління освіти. Кандидатур на посаду головного освітянина міста декілька. Це усі наші працівники, освітяни. Так, із управління освіти. 

Кореспондент molbuk.ua поцікавилася у Георгія Олійника про причину звільнення з посади. Чиновник відповів, що однією з основних причин є те, що він незадоволений своєю зарплатнею. 

За нашими даними, зарплата начальника управління освіти становила приблизно 3000 грн.

1